20 dingen die mannen niet durven te zeggen

man-407084_640

Vrouwen zijn lastig te begrijpen maar ook mannen hebben een kleine gebruiksaanwijzing. Gelukkig verschijnen er af en toe handige lijstjes op het internet. Vandaag twintig dingen die mannen graag zouden willen maar eigenlijk niet durven te zeggen.

Eerder deelde ik al een lijstje met 9 likes die mannen niet gauw toe zullen geven. Dit lijstje van MSN.com overlapt hier een beetje mee, maar geeft nog een beter kijkje in het mannenbrein. Handig om te weten maar je zult het mannen zelf niet horen zeggen. Ze willen:

1. Dat zijn vrouw weet dat hij van haar houdt

Of wanneer je alleen nog maar date: hij geeft om je.

2. Dat vrouwen het voortouw nemen

Niet altijd natuurlijk, maar af en toe vindt hij het leuk verrast te worden.

3. Respect

Hij wil graag gerespecteerd worden zoals hij is, zoals we eigenlijk allemaal wel willen dus dat is niets geks.

4. Bewonderd worden

Natuurlijk moet je niet non-stop op je knieën gaan voor hem, maar als je hem op wat voor manier dan ook tactisch kan laten merken dat je iets aan hem waardeert: doe dat!

5. Je aanwezigheid

Hij is niet afhankelijk van je en dat hoeft ook niet. Hij vindt het wel heerlijk om bij je in de buurt te zijn en samen leuke dingen te doen.

6. Op stap gaan met een mooie vrouw

En nee je hoeft als zijn partner of date geen honderd lagen make-up te dragen of maatje XXS te hebben. Hij ziet graag dat je straalt wanneer je naast hem loopt, een lach is nou eenmaal het mooiste sieraad wat je dragen kunt.

7. Aangemoedigd worden

Ook mannen zijn wel eens onzeker en dan hebben ze niets liever dan een fijne vrouw die achter ze staat en ze aanmoedigt. Helemaal als ze het zelf even niet zien zitten, want ook dat komt wel eens voor.

8. Zich nuttig voelen

Hij vindt het heerlijk als hij iets voor je kan doen. Vraag hem maar of hij die pot wil opendraaien of je wil helpen met een klusje in huis. Vergeet hem dan vooral niet achteraf te bedanken.

9. Je laten lachen

Hij vindt het heerlijk om samen met je te lachen. Natuurlijk zal hij ook zijn eigen gevoel voor humor erg waarderen, dus wanneer jij dat ook kunt is dat dubbel zo fijn.

10. Een zelfstandige vrouw

Veel samen doen is ontzettend leuk, maar hij vindt het fijn als je daarnaast gewoon je eigen leven hebt met je eigen hobby’s. Naar mijn idee is dat sowieso wat gezonder, daarnaast kun je elkaar dan aan het eind van de dag vertellen wat je gedaan hebt en zo samen nog eens lekker nagenieten. Ook is hij ontzettend trots wanneer jij je eigen projecten hebt of doelen haalt.

11. Eten zonder na te denken

Een man kijkt liever niet naar de hoeveelheid calorieën op zijn bord, hij wil gewoon genieten van het heerlijke eten dat voor hem staat. Het liefst zou hij willen dat jij hetzelfde doet.

12. Begeerd worden

Hij vindt het fijn af en toe aandacht te krijgen van andere vrouwen omdat dat zijn ego streelt, maar het allerbelangrijkste voor hem is dat jij hem blijft waarderen en aantrekkelijk blijft vinden.

13. Zijn gevoelens uiten

Dit gaat hij, als het goed is, niet de eerste date doen. Dat moet groeien. Hij vindt het niet makkelijk maar zou graag eens rustig kunnen huilen bij je zonder dat jij hem daardoor zwak vindt, waar hij bang voor is op dat moment.

14. Rust

In het weekend wordt hij meestal liever niet overal mee naartoe getrokken. Hij heeft hard gewerkt door de weeks en wil het weekend echt puur uitrusten.

15. Praten

Ook mannen praten graag, alleen wel op een andere manier dan wij. Hij vertelt graag over zijn eigen passies, dus als je daar over begint zit je sowieso goed. Wanneer je over je eigen dag vertelt, vindt hij dat ook ontzettend leuk maar dan moet je niet teveel ingaan op de details, dat is weer meer een vrouwendingetje.

16. Niet veranderen

Als hij aan verandering toe is, zorgt hij daar zelf wel voor. Hij hoeft niet van jou te horen dat het op één of andere manier anders moet. Daarbij is dat natuurlijk ook helemaal niet nodig als je gek bent op hem.

17. Jou beschermen

Hij ziet graag een zelfstandige vrouw naast zich, maar daarnaast wil hij toch nog wel erg graag je beschermer zijn.

18. Sexting

Als je hem af en toe eens via de telefoon laat weten wat hij ‘s avonds in bed kan verwachten zal hij dat heerlijk vinden.

19. Geleid worden in bed

Je hoeft niet elke nacht de leiding te nemen, geniet er samen van. Hij vindt het echter wel fijn te weten wat je fijn vindt. Zo kan hij je beter naar je hoogtepunt brengen, dus dat is voor jezelf ook handig!

20. Tederheid

Ook mannen houden van tederheid, geaaid en gestreeld worden vinden ze net zo fijn als wij.

Lees ook:Deze 9 likes geven mannen niet snel toe
Lees ook:8x wat vrouwen kunnen leren van mannen
Lees ook:Dit zoekt een vrouw in een man
Lees ook:Ook vrouwen maken fouten in bed
Lees ook:Tip voor vrouwen, de rekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.