Vreemdgaan omdat hij witte sokken draagt tijdens de seks

Foto: colourbox.com

Foto: colourbox.com

Vergeet bekende sociaal-verantwoorde redenen als wraak, gebrek aan aandacht, jaloezie en eenzaamheid. Uit recent onderzoek blijkt dat de oorzaken voor vreemdgaan bij vrouwen veel simpeler zijn. Wat dacht je van witte sokken dragen tijdens het vrijen?

Uit onderzoek van een datingsite blijkt dat er vijf grote ergernissen bestaan waarom vrouwen vreemdgaan. Voor het onderzoek werden 4.000 vrouwen ondervraagd naar slechte eigenschappen van hun partner die ervoor zouden kunnen zorgen dat ze vreemdgaan.

Naast het dragen van witte sokken in bed, wordt het door vrouwen meestal niet gewaardeerd wanneer mannen vieze taal uitslaan tijdens de seks. Een andere grote ergernis is het in beslag nemen van alle lakens. Ook het slecht zijn in bed en alleen aan het eigen plezier denken tussen de lakens behoren tot de grote ergernissen.

Maar liefst zes van de tien vrouwen zouden minder geneigd zijn om vreemd te gaan als ze geen last hadden van bijvoorbeeld sokken of gejatte lakens. Dus mannen: bespaar ons de vieze taal, deel de lakens, vrij de sterren van de hemel, denk hierbij niet alleen aan jezelf en last but not least: doe voor het ‘slapengaan’ even je sokken uit. Kleine moeite, groot plezier.

Lees ook:Mannen en vrouwen gaan verschillend om met overspel
Lees ook:Vrouwen ruiken mogelijk meer dan mannen
Lees ook:Mannen vieren liefst kerst met Daphne
Lees ook:Vrouwen vallen op … knappe mannen
Lees ook:Maken van selfies tijdens seks populair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.