Zo scoor je hem!

Foto: Flickr.com/CarbonNYC

Foto: Flickr.com/CarbonNYC

Als je dan eindelijk die leuke vent tegen komt, wil je natuurlijk wel dat hij je ziet staan. Daarvoor is het belangrijk om lekker in je vel te zitten, want dat straal je dan ook uit. Lees deze 5 tips van Fleur Flirt waarmee je hem kunt veroveren!

1. Wees gelukkig
Zoals gezegd, het is belangrijk om lekker in je vel te zitten. Daarvoor moet je investeren in een flink stukje me-time. Ga lekker in bad, lees een goed boek, koop een doos goede bonbons of organiseer een film avondje met vriendinnen. Doe dingen waarvan jij happy wordt, dat is immers waar het om draait!

2. Ga het internet op
In deze tijd van drukte is online daten de manier om vrijgezellen tegen te komen. Iedereen die een profiel aanmaakt is op zoek naar een leuke relatie of gezellig contact. Praktisch en effectief! Zo houd je weer meer tijd over voor jezelf.

3. Regel uitstapjes
Ga lekker je huis uit. Organiseer activiteiten buitens huis, dat zorgt nou eenmaal voor nieuwe prikkelingen. Ga lekker eten in de stad, bezoek de zee of schrijf je in voor een cursus salsa-dansen.

4. Blijf bezig
Blijf lekker flirten en daten. Zo raak je het niet verleerd en oefening baart nou eenmaal kunst. Leuke man in de kroeg gezien? Misschien is een one-night-stand wel een keer het proberen waard? Wie weet waar dat op uit kan lopen!

5. Zomer
Juist nu het nog zomer is moet je de vruchten van het seizoen plukken. De zon schijnt, de huidjes zijn gebruind en iedereen heeft wel zin in een zomerse romance. Voor je het weet zit iedereen weer met warme choco achter de haard dus this is the moment!

Lees ook:Offline dates scoren op Picknickdag
Lees ook:Goedkope scheermesjes
Lees ook:Perfect moment
Lees ook:GGD luidt de noodklok
Lees ook:Als je serieus op zoek bent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.