Singles herken je aan hun polsen

Foto: mysingleworld.com

Foto: mysingleworld.com

Als het aan de makers van de ‘My Single Band’ ligt herkennen vrijgezellen elkaar voortaan aan hun polsbandjes. Rina Mardahl Rob Young ontwierpen siliconen bandjes die singles volgens hen iedere dag moeten dragen zodat iedereen kan zien dat ze op zoek zijn naar een partner. Ze hopen hiermee een revolutie te starten. Natuurlijk. 

De ontwerpers vinden dat vrijgezellen zich veel te afwachtend opstellen bij het vinden van een nieuwe liefde. En daar kunnen ze wel eens gelijk in hebben. We schrijven ons massaal in op datingsites waar we ons laten leiden door profielteksten in plaats van aantrekkingskracht. En zomaar een aantrekkelijke man/vrouw aanspreken in het openbaar gebeurt ook steeds minder, al was het maar omdat iedereen iedere vrije seconde met z’n smartphone bezig is.

Rina en Rob hopen singles met de gekleurde bandjes een reden te geven om weer naar elkaar te kijken en daarbij ook gelijk een goed gespreksonderwerp. Want waarom draagt iemand zo’n bandje? Werkt het een beetje voor hem/haar en waarom een oranje/roze/zwarte? Gesprekjes die je natuurlijk aan kan knopen met mensen die horloges, bedelarmbanden of andere sieraden dragen, maar dat terzijde.

De bandjes gaan deze week in Engeland in de verkoop en over een paar weken in Amerika. Ik ben benieuwd of het een succes wordt. Zou jij er een dragen?

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste datenieuws? Volg dating.blog dan op Twitter via @dedatingblog.nl (klik!)

Lees ook:Op dit festival moet je wel scoren
Lees ook:Prijs: seks met een vreemde
Lees ook:Rennen voor de liefde tijdens de Single-run
Lees ook:Klusdaten voor singles
Lees ook:Zoutloos praatje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.