Offline op zoek naar Mr. Right

Ik ben op zoek naar Mr. Right, maar na een reeks mislukte afspraakjes ben ik eigenlijk wel klaar met internetdaten. En wat moet je dan? Voor Glamour ging ik op zoek naar nieuwe manieren om offline mannen te ontmoeten en selecteerde de leukste voor je. 

Het is zondagmiddag en ik zit in een koffietentje tegenover ‘Ed80’. Hij is alles wat hij volgens z’n dateprofiel zou zijn: knap, slim en bereisd. Maar toch werkt het niet. Bij elke slok koffie die hij neemt, trilt zijn hand en rinkelt het lepeltje zenuwachtig in het kopje. Er vallen ongemakkelijke stiltes waarna hij een lang en ingewikkeld betoog begint over de politiek en hoe wij die als burgers van binnenuit kunnen beïnvloeden.

Dat ik ben afgehaakt, merkt hij niet. Terwijl hij doorratelt dwaalt mijn oog langs de andere tafeltjes. Ik blijft hangen bij een knappert die in z’n eentje een boekje zit te lezen. Hij kijkt op en vangt m’n blik. We lachen naar elkaar. Ik weet nu al dat een date met deze man tien keer leuker zou zijn dan met deze internetEd. Als de kopjes leeg zijn, veins ik een afspraak met een vriendin en vertrek.

Dit was de vierde internetdate van de afgelopen weken en niet eens de ergste. Na de man met het afgebrande dorp in z’n mond – ah, daarom lachte hij niet op z’n foto’s, de man met de rammelende eierstokken – “We kunnen voor je dertigste een gezinnetje hebben.” Ik ben over 10 maanden jarig. “Dat zeg ik.” – en de man die klaar was voor z’n 15 minutes of fame – “Ik zag je bij Koffietijd en dacht: als ik met haar date, kom ik misschien wel in een artikel terecht.” Nou John, daar ga je!

Benieuwd welke offline manieren van daten ik voor je heb geselecteerd? In de Glamour die nu in de schappen ligt lees je alles!

Volg je Dating.blog.nl al op Twitter voor het heetste datenieuws?
Klik hier om het direct te doen.

Lees ook:Op internet Googlen naar je date
Lees ook:Daten: vroeger en nu
Lees ook:Marnix vindt de ware via een billboard
Lees ook:Even voorstellen: nieuwe blogger
Lees ook:De parship-datingbijbel: mag ik deze date van u?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.