Dit T-shirt maakt mannen aantrekkelijker

Foto: H&M

Foto: H&M

Ben je een man en wil je  aantrekkelijker worden gevonden? Regel dan een wit T-shirt met een zwarte ‘T’ erop. Volgens een Britse psycholoog is de drager van dit kledingstuk – juist als hij een buikje heeft – direct 12 procent aantrekkelijker. Perfect dus voor een avondje stappen of een eerste date.

Mannen wiens schouders twintig procent breder zijn dan hun middel, worden het meest aantrekkelijk gevonden. Als je een zwembandje of een buikje hebt, haal je deze verhouding misschien niet, maar  het is te compenseren. Een grote zwarte ‘T’ op een wit T-shirt zorgt dat de schouders breder lijken en de taille smaller en dat zorgt voor een sexy mannelijke look.

Dr. Andrew Dunn, psycholoog aan de Universiteit van Nottingham Trent, liet dertig vrouwelijke studentes foto’s van vijf mannen beoordelen op aantrekkelijkheid. De mannen hadden allemaal een ander figuur, maar droegen hetzelfde T-shirt.

Vooral mannen met een wat voller figuur profiteerden van de optische illusie, bij mannen die van zichzelf een goed lijf hebben deed het shirt niets.

Een zwart shirt met een witte ‘T’ heeft trouwens het omgekeerde effect. Niet doen dus.

Bron: Daily Mail

 

Lees ook:Maak duidelijk dat je homo/lesbo bent.
Lees ook:Opzoek naar je perfecte partner met je neus
Lees ook:Op welk ondergoed knappen mannen af
Lees ook:Dit vinden mannen fantastisch aan vrouwen
Lees ook:Mannen vallen op blond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.