Wat nou, nachtnet

Wat moet ik nu doen als ik een date heb in de stad terwijl ik in een andere stad woon. Stel, het wordt leuk en bijzonder gezellig, veel drank, maar bovenal het wordt laat. De meeste vrijgezellen spreken dan dus van een geslaagde date en omdat de lol niet meer op kan, eindigt het meestal op een vrijpartij in de douche of gang. Ben je deze keer ongesteld of ben je man en wil je je netjes gedragen? Dan verlaat je elkaar om met een tongzoen te bevestigen elkaar zeker snel weer te zien en met vlinders in je buik verlaat je elkaar, nachtnet gemist, en dus een probleem, denk je.

Sommige mensen zijn voorbereid, deze voorbereiding is meestal: ik moet op tijd naar huis anders mis ik de nachttrein. Nou, dat is natuurlijk de dooddoener eersteklas. Met deze instelling kun je maar beter thuis blijven. Andere tweede non-dater motief: ik slaap bij een nichtje of vriendin of vriend. Dus het is wel zo leuk daar op tijd te arriveren. Kortom, blijf dan maar helemaal thuis of spreek met die vriendin, vriend of nichtje af inplaats van met een date.

Oplossing. Boek gewoon last minute een hotel, en last minute betekent gewoonweg op het moment dat je naar huis loopt. Onbekend in de stad? Taxichaufeurs zijn altijd wakker en weten meer van de stad dan notarissen en advocaten. Kosten zijn ongeveer 60 euro, neem die maar … voor lief. Bovendien is het altijd heerlijk wakker worden in een vreemde stad. Perfecte datedag? Vrijdagavond. Kun je zaterdag musea bekijken of gaan shoppen … Of de tweede afspraak met je date maken.

Lees ook:Je date bij je thuis
Lees ook:Daten en slapen
Lees ook:Veilig daten doe je zo
Lees ook:Als je een date bij je thuis krijgt
Lees ook:Maak je huis schoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.