Internet daten absoluut geen taboe meer

Dacht je dat internetdaten alleen voor mensen was die ergens anders geen date kunnen vinden? Het tij is echt gekeerd! Datingsites blijken veruit de meest succesvolle ontmoetingsplaats om een nieuwe liefde te vinden.

 

Zo’n 29 procent van de ondervraagden laat weten in de afgelopen 5 jaar een relatie te hebben gekregen via een datingsite. Dit staat tegenover de 16 procent die het uitgaansleven noemt en de 14 procent die via vrienden een nieuwe liefde leerde kennen. Tijdens het sporten is er de minste kans op succes. Slechts 2 procent ontmoette hier zijn of haar partner. Bron: singlessite.nl

Lees ook:Singles geven 45 euro per maand uit aan daten
Lees ook:Flirt-o-meter, de datingtool van nu!
Lees ook:Over vakantieliefdes
Lees ook:Geef een relatie … cadeau!
Lees ook:Valentijnsdag erg populair bij 50-plussers

Eén reactie op “Internet daten absoluut geen taboe meer

  1. DatingQueens

    Is het romantisch om op een verjaardag te vertellen, dat je elkaar via internet kent? Wellicht niet. Is het romantisch om op een verjaardag te vertellen, dat je elkaar uit de kroeg kent..? (‘Ja, en hij stak na vier bier z’n tong in mijn mond en toen…hoezo bedoel je schat, ik stak na acht bier mijn tong in jouw mond?’). Of op het werk (‘Ja, Henk stond bij de kopieermachine en fantaseerde dat mijn borsten erop lagen in plaats van het jaarverslag.’).Het ideaal van de romantische ontmoeting, de vonk die gloeiend overspringt staat haaks op het rationele Internetdaten. Als je hoopt dat de prins op het witte paard ‘spontaan’ je leven in galoppeert, is Internetdaten niets voor jou. Maar als die prins steeds schimmiger wordt en je toch liever met een echt mens te maken hebt dan met een fantasie, dan zou je je zoektocht kunnen starten via de digitale snelweg. Een pragmatische instelling en een gezonde dosis nuchterheid geven je een goede start. Vooralsnog blijkt internetdating succesvoller dan het relatiebemiddelingsbureau’s zoals Up2date.
    Kijk op de site van de DatingQueens, zij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het internetdaten, geven je tips en bieden een platform voor het uitwisselen van informatie.
    http://datingqueens.blogspot.com

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.