Weet wie je date

Hoe vind je een berouwbare partner op internet. Internetdaten kampt met een fout imago probleem, vertelt de Metro van 25 november. Op sex beluste gelukszoekers, maniakale gekken en fakers zouden er hun slag slaan. Marcelino Lopez van datingsite relatieklik heeft een aantal tips. ‘Als je tussen de regels door leest, kan de zoektocht op internet een aangename zoektocht zijn naar de ware liefde.’

 

Een goede tekst, een representatieve foto zijn wel een berichtje waard. Als zij moeite doen om jou als persoon te leren kennen dan is een berichtje sturen het zeker waard. Het is een goede basis om eens af te spreken.

 

Op sex beluste genotzoekers kun je herkennen aan steekwoorden als ‘vrijheid, blijheid’. ‘Ruimdenkend’, ‘discreet’, ‘hygiënisch’ of ‘masseren’. Alles wat dus lijkt op een amateuradvertentie van beginnende escortdames.

 

Iemand die al een relatie heeft of eens lekker met regelmaat over de schreef wil gaan kun je herkennen aan bepaalde momenten waarop alleen maar afgesproken kan worden en die dan altijd een excuus voorhanden hebben wanneer andere momenten niet kunnen.

Pas op voor profielen die te mooi om waar te zijn, die zijn meestal inderdaad te mooi om waar te zijn. Fakers dus. Die geweldige hunk die overal voor in zijn bestaan eveneens niet.

 

Opdringerige type die meteen adressen willen uitwisselen, dat belooft ook geen leuke date te worden. Daters met een slordig profiel kun je rustig links laten liggen.

Bron: Metro 25 november 2008

Lees ook:Herken de fakers
Lees ook:De parship-datingbijbel: mag ik deze date van u?
Lees ook:Datingsite betalen of niet
Lees ook:Wie is toch die Marnix van het billboard?
Lees ook:Mannen betalen minder voor datingsites dan vrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.