Datingsite betalen of niet

Het expertpanel van Metro is ervoor mensen van degelijk advies te willen voorzien. De kwestie betalen of niet voor een datingsite kwam ook aan het woord. Het expertpanel van Metro vond dat een betaalde site beter is om het hoge ‘faker’ gehalte te weren. Hier valt wat voor te zeggen want de zee met vissen is veel groter als je de onbetaalde advertenties neemt.

Nu is het zo dat er veel mensen die ook op zoek zijn naar een date gewoon ingeschreven staan bij een niet betaalde oftwel gratis datingsite. Fakers heb je redelijk snel in de gaten en betalen is dan ook vaak niet nodig. Het gehalte ‘creeps’ op onbetaalde datingsites zijn vaak herkenbaar aan een profiel zonder foto of een té mooie foto ook vaak een onduidelijke of juist slechte foto hoeft niet veel goeds te voorspellen. Deze foto is dan vaak gelardeerd met een slechte, algemene en ondoordachte tekst.

TIP! Betaalt adverteren of niet: verzorg je profiel goed en maak geen taalfouten. Een aantrekkelijk profiel kost best een beetje tijd, wedden dat fakers daar nou juist geen zin in hebben.

Lees ook:Mannen betalen minder voor datingsites dan vrouwen
Lees ook:Signaal van misbruik
Lees ook:Gratis daten geeft rust
Lees ook:5 no-go’s voor een online datingprofiel
Lees ook:De eerste zoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.