De parship-datingbijbel: mag ik deze date van u?

Foto: Getty Images

Nog nooit waren er zo veel singles als nu. Dat betekent ook dat er nog nooit zo veel mensen op zoek waren naar een partner als nu. Iedereen is op zoek naar een Grote Liefde in zijn of haar leven. Iemand om de mooie én moeilijke momenten mee te delen.

Maar die Grote Liefde vind je niet altijd even snel. Want hoe begin je daar in hemelsnaam aan? En waar? Dit boek legt je uit hoe je je weg kunt vinden in die enorme datingvijver. Misschien kom je de man of vrouw van je dromen wel tegen op café of op het werk. Of misschien ontmoet je jouw ware wel via het internet!

Mag ik deze date van u? helpt je in je zoektocht naar een toekomstige liefde, zowel offline als online. Met tips van de singlecoach in elke fase van het datingproces, advies van een beautyprofessional en een heleboel getuigenissen van daters, ben je al een heel eind in je zoektocht naar een nieuwe liefde.

Je kunt de datingbijbel hier bestellen.

 

Lees ook:Wiskundegenie hackt datingsite en vindt de ware
Lees ook:Online daten kan je veel geld besparen
Lees ook:Flirt-o-meter, de datingtool van nu!
Lees ook:Hier liegen internetdaters over
Lees ook:Nederlandse versie ‘Catfish’ in de maak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.