7 date tips voor in de winter

Foto: pepper.nl

Foto: pepper.nl

Binnenkort een date op de planning staan maar geen idee wat jullie kunnen doen? Ik heb 7 date tips voor je die je in de winter kunt doen.

1. Middagje schaatsen

De winterzon staat laag aan de horizon en het vriest een paar graden. Tijd om te gaan schaatsen! Trek je sjaal, muts en handschoenen uit de kast en laat hem/haar jouw beste schaatsmoves zien. Als het nog niet heeft gevroren kun je natuurlijk ook schaatsen op kunstijs. Na afloop kunnen jullie opwarmen met een lekkere warme kop chocolademelk.

2. Bioscoopavond

Vind je die kou maar niets? Dan is de bioscoop een goede oplossing! In de wintermaanden zijn er genoeg nieuwe films te zien in de bioscoop. Aangezien je tijdens de film niet zoveel met elkaar praat, kunnen jullie daarna nog ergens een drankje doen. Gaan jullie voor een romantische komedie of voor een actiefilm?

3. Boswandeling

Super romantisch! Vooral als het gesneeuwd heeft. Maar ook in de herfst is dit een aanrader. Het mooie blad aan de bomen dat met een klein zuchtje al op de grond valt. Na de wandeling kunnen jullie wat gaan drinken in dat schattige restaurantje in het bos.

4. Lichtjes route

In steden als Eindhoven, Amsterdam en Utrecht hebben ze in de herfst en winter gebouwen versierd met lichtjes. Er is een route uitgestippeld die je langs de mooiste gebouwen brengt. Van te voren kunnen jullie gezellig ergens een hapje eten.

5. Bezoek een tentoonstelling

Misschien een beetje serieus voor een eerste date, maar zeker niet minder interessant. Zoek uit wat jullie allebei interessant vinden en maak er een super leuke avond van!

6. Avond thuis

Geen zin om de deur uit te gaan? Verras je date met een lekkere maaltijd. Steek kaarsjes aan en zoek een mooie film uit. Wedden dat jullie een super gezellige avond hebben?

7. Samen koken

Een variant op de tip hierboven. In plaats van dat jij voor de maaltijd zorgt, maken jullie samen iets. Zo hebben jullie beide iets te doen en zorgen jullie samen voor een heerlijk gerecht, dat jullie onder het genot van een wijntje opeten.

Heb jij nog andere leuke ideeën voor een date in de winter? Laat het hieronder weten!

Lees ook:Zo verleid je hem of haar
Lees ook:Hoe goed ken jij je date echt?
Lees ook:Daten als je verlegen bent
Lees ook:Neem ook zelf initiatief
Lees ook:Datetip: Bucketlist maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.