Datetip: Bucketlist maken

Je maakt vast wel eens een doelenlijstje voor jezelf, waarom zou je het niet samen doen?

Zelf heb ik meerdere lijsten aan mijn muur hangen. Dingen die ik nog moet doen voor mijn opleiding, dingen die ik in korte tijd nog wil doen en dingen die ik in een wat langere tijd nog een keer gedaan wil hebben. Een lijst met dingen die ik nog eens in mijn leven wil doen is de enige die er niet hangt, en juist die is een goede date-tip.

Als het zo koud is buiten, kun je gezellig bij elkaar voor de kachel gaan zitten met ieder een pen en een schrijfblokje. Voor de sfeer maken jullie eerst lekker warme chocolademelk en beginnen dan te schrijven. Allebei maak je een lijst met dingen die je graag nog eens zou willen doen in je leven en wanneer je een flinke lijst hebt, wissel je de lijsten met elkaar.

Het is leuk om te zien hoeveel van de punten jullie overeenkomen en hoe de ander misschien aan dingen heeft gedacht waar jij niet op bent gekomen. Wie weet zit er zelfs iets leuks tussen wat jullie als tweede date kunnen doen, hoef je daar ook gelijk niet meer naar op zoek.

Lees ook:In 4 stappen meer zelfvertrouwen
Lees ook:Sh*t, je zit in de ‘friendzone’
Lees ook:Gek op je … of niet
Lees ook:Let hier op bij je eerste date: een etentje
Lees ook:Verschillen tussen man en vrouw uitgelegd 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.