Hier moeten mannen voor uitkijken

couple-570903_640

Er zijn een aantal dingen die je juist NIET op een date moet doen.

Nick Savoy van Men’s Fitness heeft bij meer dan 10000 cliënten veel gesproken over het daten en komt met negen dingen die je als man vooral niet moet doen op een date:

1. Verwacht dat zij betaald

Voorkom dat geld zorgt voor ongemakkelijke momenten. Het best is om er gewoon vanuit te gaan dat jij als man betaalt, als zij de rekening wil delen is dat natuurlijk ook prima.

2. Neem haar mee naar iets heel duurs

In eerste instantie vinden vrouwen dit meestal helemaal niet interessant, je zult worden gezien als een uitslover. Daarnaast is het voor jezelf ook nog eens jammer als de date op niets uitloopt, dan had jij je geld beter aan iets anders uit kunnen geven.

3. Veel uitsloverij

De auteur van dit stuk schrijft zelf over zijn eerste date, waarvoor hij uitgebreid gekookt had en zijn appartement had versiert met zo’n 200 kaarsjes. De vrouw voelde zich ontzettend ongemakkelijk. Niet doen dus.

4. Interview haar

Het is belangrijk om vragen te stellen, maar het moet natuurlijk niet lijken alsof ze naar een sollicitatiegesprek is gekomen.

5. Eten en een filmpje

Dit is niet per se een heel erg slecht idee. Feit is echter wel dat veel andere mannen dit ook doen en je date terug zal denken aan andere dates. Beter kun je uniek zijn in wat je uitkiest om te doen.

6. Overtuig haar van haar ongelijk

Ga op de eerste date niet zitten beargumenteren waarom ze ongelijk heeft in bepaalde dingen, ook niet als je het op wat voor manier dan ook zou kunnen bewijzen. Hou de sfeer gezellig. Haar vertellen hoe het echt zit kan altijd nog op een later moment als de date bevalt.

7. Schep op over jezelf

Natuurlijk wil je dat ze een goede indruk van je krijgt. Laat gewoon merken dat je een goede jongen bent en dan ziet ze het vanzelf zonder dat jij erover op hoeft te scheppen. Geloof me, dat is de grootste afknapper ooit.

8. Wees negatief

Negatieve mensen zijn nou eenmaal niet leuk om bij in de buurt te zijn omdat de lol dan vaak ontbreekt. Wees positief en maak er iets leuks van, dit is niet eens zo moeilijk en heeft een heel ander, veel leuker resultaat.

9. Een tweede date plannen

Natuurlijk willen jullie een tweede date als jullie elkaar leuk vinden. Dat hoeft alleen niet gepland te worden tijdens de eerste. De vrouw heeft zo al het idee dat ze niets meer hoeft te doen en dat houdt de spanning er een beetje af.

Lees ook:Zo verpest je de date voor een vrouw
Lees ook:Geef ik jou een tweede kans?
Lees ook:Tips voor mannen waar wij van kunnen leren
Lees ook:Datetip: Bucketlist maken
Lees ook:The morning after

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.