Zo zitten foute mannen in elkaar

drive-516376_640

Er zijn mannen die het keer op keer voor elkaar krijgen om vrouwen, ondanks ‘foute signalen’, in bed te krijgen. Hoe zit dat?

Je hebt van die mannen die werkelijk waar alles voor elkaar krijgen. Ze kunnen door de vrouwelijke muurtjes heen breken en voor je het weet lig je in een vreemd bed op een mooie zomerochtend. Deze mannen hebben vaak iets extra’s: charisma, charme, kennis van de vrouwelijke psyche en/of een ontzettend aantrekkelijk uiterlijk. Deze mannen zijn getraind of hebben het talent om de weerstand van vrouwen te omzeilen zonder al te veel hier in te moeten investeren. Het lukt ze steeds opnieuw, dus het trucje wordt verslavend.

Je kunt je proberen te verzetten, maar dat is lastig. Deze foute man staat vaak op het goede moment op de juiste plek en kent jouw zwakte. Hij geeft je het gevoel dat jij bijzonderder bent dan andere vrouwen, hoe doet ‘ie dat toch?

Op het moment dat hij heeft besloten dat jij de nacht met hem door gaat brengen, zet hij zijn zinnen op je en wil hij je ook koste wat het kost meenemen die avond. Dat kan aantrekkelijk zijn, te voelen dat iemand helemaal voor je wil gaan. Dat weet hij. Ook geeft hij je het gevoel dat hij je al kent en op die manier voel je je verbonden met hem. Hij weet precies wat hij moet zeggen en doet dat ook nog eens op de juiste manier, want door zijn vrouwenkennis weet hij als geen ander hoe hij jou kan vleien en zorgt zo dat je je bijzonder voelt.

Meestal weet je wel dat het te mooi is om waar te zijn wanneer je zo’n man ontmoet, maar je geeft hem toch de kans met de gedachte: ‘we zien wel waar het schip strand’. Hij geeft je het gevoel een boot te zijn die je niet wil missen. De meeste vrouwen moeten dit een paar keer meemaken totdat ze echt weten hoe deze mannen in elkaar zitten. Als je ogen geopend zijn, zie je ineens hoeveel vrouwen in hetzelfde trucje trappen.

(bron: Psychologisch.nl)

Lees ook:Vrouwen kunnen seksrelaties beter benoemen
Lees ook:Daten: let op de tijd
Lees ook:Dating en boeken, een paar feiten
Lees ook:5 dingen die mannen haten in bed
Lees ook:Valentijnsdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.