Daten: let op de tijd

Het is soms erg aanlokkelijk om lang bij een leuke persoon te zijn, toch kies je als eerste date beter iets korts uit.

Natuurlijk weet je al een beetje dat je deze persoon leuk vindt waar je mee hebt afgesproken. Anders spreek je er niet mee af toch? En bij leuke personen zijn we graag lang. Toch is het voor een eerste kennismaking beter om gewoon kort ergens een kopje koffie te drinken, een klein wandelingetje te maken of een lunch te delen. Zo kun je allebei goed een eerste indruk krijgen van iemand en dat is belangrijk omdat je de ander nog amper kent.

Per date kun je de lengte zo ongeveer een beetje opbouwen. Dat hoeft natuurlijk niet precies, maar werkt over het algemeen het fijnst omdat je dan op een rustige manier aan elkaar kunt wennen. Als je na een paar keer allebei weet dat het goed is, laat je gewoon je gevoel spreken om te bepalen hoelang je samen wil zijn.

Vertellen hoe je je voelt na een eerste date, of meerdere, is ook erg belangrijk. Vond je het heel leuk of juist helemaal niet, laat dat je date dan weten dan weet die waar hij of zij aan toe is.

Lees ook:Houd je eerste date kort
Lees ook:Zo trek jij die leuke man of vrouw aan
Lees ook:Kleding kiezen, stropdas of niet?
Lees ook:Eerste date duurt vaak te lang
Lees ook:Let op je onlinefoto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.