Typische mannen- en vrouwendingen

connect-20333_640

Als vrouwen zeggen we veel over mannen en andersom gebeurt dat ook. Dat levert een leuk lijstje op.

Wij hebben duidelijk onze mening over mannen en mannen ook net zo goed over ons. Natuurlijk zijn de meeste dingen wat overdreven en gelden ze lang niet vor iedereen maar als we deze dingen allemaal bij elkaar zetten krijgen we twee lijstjes:

Mannen verbergen hun emoties, vinden het vreselijk als ze de fout ingaan, bieden goede raad aan en oplossingen, hangen rond met andere mannen en willen niet praten als ze gestrest zijn. Ze werken hard, zijn agressief, gek op jongensspeeltjes, zappen de hele avond, hebben een olifantenhuid, gebruiken graag grootspraak, kunnen liefde en seks scheiden, laten de wc-bril omhoog staan, vragen nooit aan iemand de weg, zijn verslaafd aan sport, vertonen haantjesgedrag en kunnen niet ‘ik hou van jou’ zeggen.

Op naar de vrouwenlijst:

Vrouwen denken hardop, hebben een zesde zintuig, zijn aanrakingsgevoelig, hebben huilbuien, kopen altijd schoenen en zijn gek op praten over problemen. Vrouwen houden van indirect taalgebruik, vergeten niets, ontmaskeren leugenaars, geloven in eeuwige romantiek, willen constant aandacht, lijken voortdurend emotioneel onvervuld te zijn en hebben ogen in hun rug.

Lees ook:Man wordt pas volwassen op zijn 43e
Lees ook:Duidelijkheid is belangrijk voor mannen
Lees ook:10 dingen die mannen niet waarderen
Lees ook:Verlegen? Lees dit bericht
Lees ook:Cruciale fouten van mannen op de eerste date

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.