MTV’s nieuwe datingshow: are you the one?

Foto: MTV

Foto: MTV

Are you the one helpt tien mannen en tien vrouwen bij het vinden van hun perfecte partner. Staat je perfecte match voor je, terwijl je het niet doorhebt? Are you the one beantwoordt deze vraag. Door middel van opdrachten komen de singles erachter wie bij hen past. Weten ze als eerste wie hun match is? Dan winnen ze één miljoen dollar.

Tien single mannen en tien single vrouwen uit Amerika doen mee. Van tevoren is iedere man aan een vrouw gekoppeld als match, maar de deelnemers weten nog niet wie dit is. Ze moeten hierachter zien te komen binnen een maand. Ondertussen voeren ze de opdrachten uit op het zonnige Hawaii.

Foto: MTV

Foto: MTV

Foto: MTV

Foto: MTV

Wat deze twintig singles gemeen hebben? Ze willen allemaal de perfecte match vinden. Allemaal zijn ze ongelukkig geweest in de liefde. Maar Are you the one biedt nieuwe kansen. De deelnemers worden gematcht met de hulp van professionele koppelaars en psychologen. Ook wordt er met hun familie, vrienden en exen gepraat om de perfecte match te vinden.

Elke week mogen de deelnemers raden wie hun match is. De eerste die dit goed heeft, wint één miljoen dollar. Komen deelnemers er tegelijk achter wie hun match is, dan wordt de één miljoen dollar gesplitst.

De eerste aflevering is op 21 januari. In Nederland kun je de afleveringen hier kijken.

Lees ook:Bereidt te verhuizen?
Lees ook:Dater geeft bijna 2000 dollar uit aan zelfpromotie
Lees ook:Beroemdheden over de liefde (deel 1)
Lees ook:Singlecoach
Lees ook:Hinge gaat de strijd aan met Tinder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.