Mannen reageren massaal op ergste datingprofiel ooit

Schrijfster Alli Reed uit Los Angeles maakte ‘het ergste online datingprofiel ooit’ aan, op datingsite OkCupid. Ze vroeg zich namelijk af of mannen toch zouden reageren vanwege een sexy profielfoto, die ze van haar beste vriendin, een model, mocht lenen. Wat bleek? Mannen reageerden massaal.

Onder de gebruikersnaam ‘Aaroncarterfan’, begon ze een profiel met de meest absurde persoonlijke informatie waar de gemiddelde mens direct op af zou moeten knappen. Alli maakte het ergste profiel ooit, maar ondanks dat bleken de mannen die reageerden toch nog interesse in haar te hebben vanwege haar profielfoto.

Nsmbl

cracked.com 1

Alli hoopte met dit experiment te bewijzen dat het uiterlijk minder belangrijk is dan het innerlijk. Ze hoopte dat geen enkele man zou reageren al een profiel zo extreem erg zou zijn. Helaas, het nepprofiel ontving in slechts 24 uur tijd meer dan 150 reacties.

Alli schreef in haar column op de site Cracked dat sommige mannen geen grens hebben wanneer het op vrouwen, seks en daten aankomt. Omdat de mannen massaal bleven reageren, stuurde ze de domste berichten naar mannen die haar al een berichtje hadden gestuurd. Ook dit was geen succes. De domme berichten hadden geen enkel negatief effect op de mannen.

cracked.com 3

Alli’s eindconclusie luidt dan ook: ‘’er zijn veel verschillende soorten cynische conclusies die ik zou kunnen trekken uit de resultaten van dit experiment. Ik zou bijvoorbeeld kunnen denken dat mannen zo diep gezonken zijn dat ze de waarde van vrouwen alleen van hun uiterlijk af laten hangen.’’ Toch blijft ze positief. ‘’Bedenk maar hoe gelukkig je bent met jezelf en zoek iemand die je leven nog mooier kan maken.’’

Lees ook:Berichten via datingsites: de feiten
Lees ook:Hebben vrouwen het makkelijker?
Lees ook:Slank, Katholiek en 25 jaar?
Lees ook:Nieuwe datingapp Antidate
Lees ook:Dit is de populairste vrouw op datingsite OkCupid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.