Dit is de populairste vrouw op datingsite OkCupid

Lauren Urasek, een 23-jarige make-upartieste uit New York, krijgt elke dag een overdosis aan mannelijke aandacht. Eerder dit jaar kreeg de brunette de titel van ‘populairste vrouw’ op de Amerikaanse datingsite OkCupid. Dat deze roem zijn keerzijde heeft, onthulde Urasek in een artikel dat ze schreef voor de blog XOJane. Hierin vertelt ze over haar ervaringen op de datingsite en de impact die al die aandacht heeft op haar liefdesleven.

In februari werd Lauren Urasek uitgeroepen tot een van New Yorks meest gewilde vrouwen. Met haar doordringende blauwe ogen, zwarte haar, dieprode lippen en opvallende tatoeages blijkt Urasek onweerstaanbaar voor mannen die via het internet op zoek zijn naar een zielsverwant of … iets anders.

Nadat een relatie met een man die ze via de datingsite had leren uitgegaan was, maakte de ze in januari opnieuw een profiel aan. Binnen de kortste keren kreeg Urasek honderden berichten per week van aanbidders en mannen die er geen doekjes om wonden. “Ik heb nooit beweerd de knapste te zijn en aangezien ik als lelijk eendje ben opgegroeid, was het een hele verrassing”, schreef Urasek op de blog.

De overvloed aan vaak onbeleefde berichten heeft haar er echter toe gedwongen haar profiel te verwijderen en een nieuw, anoniemer profiel aan te maken in de hoop enkele vreemde mannelijke volgers niet meer te zien. Dat is wanneer ze besloot de grappigste, vreemdste en meest potsierlijke berichten op het internet te plaatsen.

Hoewel ze hier veel negatieve kritiek op kreeg, blijft ze erbij dat “als je niet wil dat iets openbaar gemaakt wordt op internet, je het in de eerste plaats niet moet zeggen of versturen.┬áVan de 10 dates die ik in drie maanden heb gehad, heb ik mannen ontmoet die me binnen de 10 minuten probeerden de kussen, hadden gelogen over hun lengte of gewicht en me wilden betalen voor seks”, zo schrijft Urasek.

Ondanks haar enorme populariteit, geeft Urasek toe dat niet alle mannen die ze wel leuk vond, geïnteresseerd waren in een tweede afspraakje met haar.

Lees ook:Lauren Verster op Second Love
Lees ook:Deze foto’s gebruik je voor je datingprofiel
Lees ook:Mannen reageren massaal op ergste datingprofiel ooit
Lees ook:Student vraagt docent om datingadvies via toets
Lees ook:Man vraagt exen recensie te schrijven op Tinder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.