Nieuwe verfrissende datingapp: Love Potion

Foto: ze.nl

Foto: ze.nl

Je krijgt zeven minuten de tijd om met iemand te chatten. Hoe langer het gesprek duurt, hoe meer je van diegene te zien krijgt. Daardoor beoordeel je iemand niet meteen op zijn of haar uiterlijk. Foto’s krijg je pas te zien na een gesprek. Iets voor jou?

Hoe werkt het?

Voor het aanmaken van je profiel heb je een soort chatsessie met de app. Je voornaam, leeftijd, locatie en seksuele voorkeur worden gevraagd. Daarna mag je vier foto’s uploaden. Met de startknop begin je aan je speeddate. De app zoekt chatpartners van ongeveer dezelfde leeftijd. Je krijgt een lijst te zien van beschikbare gesprekspartners en kiest er een uit. Je kunt eenmaal gratis per dag speeddaten. Na deze date kost een volgende date je tien potion drops. Je begint met honderd potion drops en je kunt bijverdienen door de app te delen via sociale netwerken. Ook kun je honderd drops kopen voor 2,69 euro.

Aanrader?

De app heeft een vriendelijke uitstraling en een mooie vormgeving. Het gratis onbeperkt verder chatten nadat je ja hebt gezegd op iemand is fijn en elke vrijdag word je gekoppeld, wat erg leuk is. Maar hoe belangrijk is uiterlijk voor jou tijdens het daten?

Love Potion is op dit moment alleen beschikbaar voor iPhonegebruikers. De app is in ontwikkeling voor android.

Lees ook:De top vijf gratis datingapps
Lees ook:Online daten kan je veel geld besparen
Lees ook:Singles geven 45 euro per maand uit aan daten
Lees ook:Tip: App die iedereen aantrekkelijker maakt
Lees ook:Nieuwe app Glimpse maakt datingprofiel van je Instagram-foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.