Tip: App die iedereen aantrekkelijker maakt

Foto: FaceTune

Ben je op zoek naar een nieuwe profielfoto voor je social media of datingprofiel? De App FaceTune helpt je om er op je voordeligst uit te zien. Voor een paar euro heb je op al je foto’s een egale huid en een stralende lach, ook als dat in het echt niet zo is. 

Voor 2,69 euro kan je alle foto’s die je met je smartphone neemt ‘verbeteren’. Gele tanden worden wit, grijze haren krijgen hun originele kleur terug, kale plekken worden opgevuld en puistjes en rimpels verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Dat een eerste date met een geFaceTunede-date een beetje tegen kan vallen, is geen geheim. Als je een model verwacht en je krijgt een onverzorgd type is dat natuurlijk een flinke afknapper. Dat is net zo vervelend als ontdekken dat je ‘potentieeltje’ 10 centimeter korter of 10 kilo zwaarder is dan op zijn of haar foto..

Eerlijkheid duurt het langst lieve daters en in geval van twijfel helpt Google Images je soms aan recentere of onbewerkte foto’s.

Benieuwd waar online daters over liegen? Je leest het hier.

Lees ook:Tips voor een goede profielfoto en meer dates!
Lees ook:Vrouwen vallen niet op ijdele mannen
Lees ook:Houding zegt veel
Lees ook:Nieuwe app Glimpse maakt datingprofiel van je Instagram-foto’s
Lees ook:Online daten kan je veel geld besparen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.