Hij ziet er goed uit, maar hij is gestoord

The Undateables

The Undateables

Daten met een handicap, dat is nog best een uitdaging. Sommige ‘normale’ hebben al moeite een partner te vinden, dus als je Gilles de la Tourette hebt, in een rolstoel zit of last hebt van een gezichtsafwijking is het dubbel moeilijk. Richard heeft Asperger en denkt dat mensen hem daar altijd op beoordelen: “Hij ziet er goed uit, maar hij is gestoord”.

Richard is een van de mannen die meedoet aan de TLC-serie ‘The Undateables’ die vanavond start. Hij ziet er goed uit, maar omdat hij een lichte vorm van autisme heeft gaat sociale interactie hem niet goed af. Hoewel hij als radiopiraat de hele dag zijn radioprogramma’s volbabbelt en ook nog eens met onbekenden belt, vindt hij meisjes aanspreken moeilijk.

20 minuten date
De enige date die hij ooit had was twintig jaar geleden en duurde slechts twintig minuten. Nu hij via het bemiddelingsbureau opnieuw een afspraakje heeft geregeld, is hij dan ook erg nerveus. Met zijn moeder oefent hij van tevoren hoe hij zich moet gedragen en wat voor vragen hij straks moet stellen. Maar of het dan vervolgens slim is om een halve bus deodorant over je kleren te spuiten en tijdens het diner ongevraagd van het bord van je date te snoepen valt te betwijfelen.

Scheldpartij
Luke is 23 en heeft het syndroom van ‘Gilles de la Tourette’. Daardoor heeft hij zijn lijf niet in bedwang en kan hij soms van het ene op het andere moment enorm vloeken en tieren. Hij doet het niet expres, maar z’n dates schrikken er wel van. Hij gaat op date met Lucy en die avond verloopt heel ontspannen. Pas als de spanning tijdens de tweede date even te veel wordt, vliegen de scheldwoorden weer over tafel. Is dit voor Lucy een afknapper of kan ze Luke accepteren zoals hij is?

The Undateables is vanaf vrijdag 23 augustus om 21:00 uur te zien op TLC.

Lees ook:Krijg je een date als je Tourette hebt?
Lees ook:Wie doet er mee aan ‘Wie Trouwt Mijn Zoon’?
Lees ook:Kanye verbiedt Kim om betaald te daten
Lees ook:Een date krijgen is moeilijk
Lees ook:Zo zorg je dat een man jou leuk gaat vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.