Wie doet er mee aan ‘Wie Trouwt Mijn Zoon’?

Foto: SBS6. Kai en moeder Marianne

Volwassen mannen die nog thuis wonen zijn blijkbaar net zo moeilijk aan de vrouw te krijgen als boeren. SBS6 wil graag een nieuw seizoen van het populaire tv-programma ‘Wie Trouwt Mijn Zoon‘ maken en is daarvoor nog op zoek naar ouders, zonen en potentiĆ«le schoondochters. Ze hebben al wel een paar pareltjes binnengehengeld, bekijk hier de eerste deelnemers.

Kai (26) en moeder Marianne. Hij komt uit Brabant en is wereldberoemd in Breda en omstreken omdat hij het levenslied zingt. Volgens z’n moeder heeft hij een prachtige stem en z’n hart op de juiste plek. Hij is lid van de motorclub en gaat iedere dag bij z’n moeder eten.

Richard en Ineke

Richard en Ineke

Richard (24) en moeder Ineke. Richard houdt van voetbal, voetbal, voetbal en z’n moeder. Hij is volgens zijn moeder absoluut geen moeilijk persoon, als het maar gezellig en leuk is.

Rick (26) en moeder Liesbeth. Rick houdt volgens zijn moeder van mooie vrouwen en wordt iedere dag weer verliefd op dames met krullen. Hij woont op zichzelf, maar hoeft slechts 300 meter te lopen naar het huis van z’n moeder. Lekker handig, want zij strijkt zijn overhemden.

En dan nog een opa die zijn kleinzoon heeft opgegeven: Zico (25) en opa Cor. De twee wonen samen in een huis en als opa er straks niet meer is, hoopt hij dat zijn kleinzoon een gezellige vrouw heeft gevonden om het leven mee te delen. Zico woont in de buurt van het strand en speelt daarom beachsoccer. Hij is een charmeur met een kinderwens.

Opa Cor en Zico

Foto: SBS6, Opa Cor en Zico

Meedoen of reageren op een van de aangeboden mannen? Dat kan via deze pagina.

Lees ook:Ben jij de perfecte vrouw volgens mannen?
Lees ook:Hij ziet er goed uit, maar hij is gestoord
Lees ook:Kanye verbiedt Kim om betaald te daten
Lees ook:De ideale vrouw volgens mannen
Lees ook:Vrouwen vallen massaal voor deze man

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.