Marnix vindt de ware via een billboard

Foto: Facebook.com/Marnix van het billboard

Foto: Facebook.com/Marnix van het billboard

Kennen jullie Marnix van het  billboard nog? In het voorjaar zagen we hem langs de kant van de weg zijn eigen kleren strijken en bakken. En twee weken geleden bleek waarom dat belangrijk was om te vertellen: Marnix zocht een vriendin. Andere mannen vertellen hun vrienden niet eens dat ze online naar liefde zoeken, maar de 30-jarige Amsterdammer heeft geen enkele schaamte. Hij zocht via billboards langs de weg naar ‘de ware’  En guess what, het is hem gelukt!

Marnix bestaat echt, hij is geen reclamecampagne voor een nieuwe datingsite of mobiele provider. Die billboards heeft hij gesponsord gekregen van bushokjesposterboer JCDecaux, want die vonden het een schitterend idee. En dat is het natuurlijk ook! De ‘reclames’ roepen op ‘Marnix van het billboard’ te liken op Facebook en dat hebben al honderden vrouwen gedaan. Genoeg keuze dus voor deze blonde god en hij heeft de afgelopen maanden ook gedate, maar niet zoveel als hij van tevoren had verwacht.

Zijn campagne loopt al sinds eind februari, maar pas de laatste weken hadden dames door dat hij serieus is. Zo’n billboard is dus niet de meest effectieve manier om een dame aan de haak te slaan, maar het is wel gelukt. Een paar weken geleden probeerde ik een date te regelen met Marnix – alles voor de journalistiek! – maar  hij wilde niet. Over de telefoon vertelde hij dat zijn zoektocht ‘niet niet geslaagd is’. Ja, dat waren zijn eigen woorden.

Vandaag zijn de laatste billboards uitgehangen en daar staat Marnix op met zijn nieuwe schatje. Trots als een pauw en glimmend van geluk. Zo zie je maar: met een goed idee, een beetje lef en een enorme billboard-campagne kom je een heel eind. Veel geluk samen!

Volg je Dating.blog.nl al op Twitter voor het heetste datenieuws?
Klik hier om het direct te doen.

Lees ook:Wie is toch die Marnix van het billboard?
Lees ook:De 20 leukste ideeën voor een date
Lees ook:Speeddate-agenda
Lees ook:Veeleisend zijn in de liefde helpt niet
Lees ook:Zo jaag je je date niet gillend weg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.