Hoeveel make-up vinden mannen sexy?

Foto: Daily Mail

Foto: Daily Mail

Mannen zeggen vaak dat ze vrouwen zonder make-up het meest aantrekkelijk vinden, maar hun idee van ‘naturel’ is volgens Daily Mail heel anders dan de werkelijkheid. Wanneer zij denken dat vrouwen zo hun bed uitgestapt zijn, hebben ze er waarschijnlijk al een kwartier voor de spiegel opzitten. En dat is prima.

Als je jong bent, zie je er na het opstaan meestal gelijk goed uit. Je hebt geen wallen onder je ogen, je lippen hebben nog volume en kleur en met een beetje geluk heb je een fijn blosje. Hoe ouder je wordt, hoe minder daarvan over blijft.

Journaliste Annabel Venning (39) liet zich op de foto’s zetten zonder make-up en smeerde steeds een beetje meer op haar gezicht. Haar man mocht de plaatjes beoordelen. De eerste foto (links), zonder make-up vind hij prima. De foto rechts, met de paarse lippenstift, vindt hij verschrikkelijk.

De foto in het midden scoort het beste, maar daar heeft Annabel dan ook foundation, poeder, blush, lippenstift, oogschaduw, eyeliner en mascara op. Naturel kunnen we het niet noemen, maar als mannen dit de beste look vinden kunnen we dat best even regelen voor een date of een avondje uit. Toch?

Lees ook:Mannen extreem aangetrokken tot rode lippen
Lees ook:7 dingen die mannen mooi vinden aan vrouwen
Lees ook:Vrouwen verwijderen pas na lange tijd make-up
Lees ook:Hou je look natuurlijk op de eerste date
Lees ook:‘Vrouwen met tattoos zijn sletten’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.