7 dingen die mannen mooi vinden aan vrouwen

Altijd fijn om een lijstje bij de hand te hebben van wat mannen waarderen bij vrouwen, dan kun je daar rekening mee houden.

Alyzo Fashion News denkt het te weten:

1. Helderwitte tanden

Door een stralende glimlach te geven wordt je nog aantrekkelijker voor de meeste mannen. Kijk wel uit met bleeksessies, natuurlijk wit heeft nog altijd de voorkeur boven gebleekt.

2. Rode lippenstift

Er blijkt een direct verband te zitten tussen de kleur rood en de mate waarin een man een vrouw aantrekkelijk vindt. De meeste mannen zijn zich echter niet bewust van dit rode effect, dus met een beetje make-up kun je ze helemaal betoveren.

3. Grote heup-taille verhouding

Op de catwalk gaat de voorkeur uit naar modellen met slanke Y-vormige lijven, maar in het echte leven blijkt dat mannen liever een vrouw hebben met brede heupen en een slanke taille.

4. Hogere stem

Uit onderzoek blijkt dat mannen de voorkeur geven aan vrouwen met een hoge en hese stem. Denk aan Katja Schuurman bijvoorbeeld. Faken is natuurlijk niet echt een optie als het niet iets van jezelf is, wel leuk om te weten als je ermee gezegend bent.

5. Brunettes over blondines

Volgens het gezegde hebben blondines meer fun, maar zijn ze ook aantrekkelijker? Als het gaat om partnerkeuze blijkt toch echt dat de meeste mannen de voorkeur geven aan een vrouw met bruin haar. En daarbij maakt de lengte niets uit.

6. Minder make-up

Uit een selectie van foto’s van allerlei dames kozen mannen doorgaans voor vrouwen met minder schilderwerk op hun gezicht. En dat terwijl de meeste vrouwen vinden dat het eigenlijk nog lang niet genoeg is.

7. Langere armen

Niemand weet echt waarom, maar mannen hebben iets met vrouwen die lange armen.

Lees ook:Ook voor mannen: rood shirt = scoren
Lees ook:Mannen extreem aangetrokken tot rode lippen
Lees ook:Vrouwen die rode wijn drinken, hebben meer zin in seks
Lees ook:We vallen op mensen met dezelfde roots
Lees ook:Vrouwen met lang bruin haar meest populair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.