Wat betekent dat: ‘jezelf zijn’?

Je hebt het vast regelmatig langs zien komen op datingsites en vast ook wel eens tegen een vriend op vriendin gezegd: ik ben op zoek naar iemand die zichzelf is. Maar wat betekent dat nou eigenlijk precies? Masterflirt weet wat vrouwen hiermee bedoelen en leren mannen graag hoe ze nog beter zichzelf kunnen zijn. 

Als mannen horen dat ze ‘zichzelf moeten zijn’ denken ze vooral dat ze het over hun gevoelens moeten hebben. Maar dat is niet per se zo. Tom Gorny legt uit dat vrouwen vooral willen weten wie je bent en dat het dus tijd is wat meer van jezelf te laten zien. In dit filmpje legt hij uit hoe je dit het beste doet.

Altijd als eerste op de hoogte van heet datenieuws? Volg @dedatingblognl via Twitter!

Lees ook:Soms doet liefde pijn
Lees ook:Weet wat je zoekt, vind je droomman
Lees ook:Zo bouw je een goede relatie op
Lees ook:‘Flirten via Facebook is kansloos’
Lees ook:Wat ging er toch mis op die eerste date?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.