Sporten in een groep, beter voor je!

shortSamen met anderen sporten zorgt er voor dat je lichaam meer endorfine, een gelukshormoon, aanmaakt. Dat blijkt uit recent onderzoek. Lees bericht

Bron: HLN.be

Ten opzichte van het daten is sporten in een groep natuurlijk voor nog een aantal punten van belang.

Je leert nieuwe mensen kennen.

Niet om meteen een date mee te maken. Mensen leren kennen is namelijk een sport op zich. En je oefent het eigenlijk al jaren. Probeer het nu ook. maak goed geplaatste grappen en train samen je lichaam. Wees niet te eigenwijs, ook al heb je je eigen gedachten over een onderwerp. Je zal zien dat als je kring van mensen die je graag mogen opeens verbreed, dat daar dan mensen op af komen en misschien wel een date, dat is een heerlijke bijkomstigheid. En natuurlijk een heel ander uitgangspunt dan het volgende kopje.

Je leert dé persoon kennen.

Natuurlijk kan het ook gebeuren dat je iemand tegenkomt die je wel erg graag mag. Als je geen zin hebt om je naar het sporten te begeven, verandert dat natuurlijk de zaak. maak niet meteen je move. Zorg ervoor dat hij/zij het ook leuk vindt dat je er bent. Begin een gesprek bijvoorbeeld over welke studie je doet en wees geïnteresseerd in de ander. Weet je iets over het gespreksonderwerp waar hij/zij mee bezig is en kan je je potentiële date mogelijkerwijs ergens mee helpen, stel dat dan voor. Maar overdenk eerst, je hebt zeeën van tijd. Overhaast dus niet.

Ben je een man.

Mannen staan erom bekend het altijd graag beter te weten. Een vrouw vindt het misschien juist leuk als je luistert en probeert te leren van juist die vrouw. Gaat zij misschien een uur voor het fitnessen ook aerobic doen? Vraag dan bijvoorbeeld of je een keer met haar mee mag trainen. Vrouwen houden namelijk van mannen met initiatief en niet van betweters. Check (voor de grap) deze video hoe dat kan aflopen.

Lees ook:Flirten in de sportschool 1
Lees ook:Train je man
Lees ook:Feesten voor singles
Lees ook:Leer van je datefouten
Lees ook:Zo maak je van je onenightstand een twonightstand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.