Zo maak je van je onenightstand een twonightstand

Wil je graag een tweede keer, of het liefst nog vaker, afspreken met de man waar je één nacht het bed mee hebt gedeeld? Grijp je kans.

Dit lijstje van Girlscene gaat je zeker helpen, ga de punten na en het gaat je lukken om die man te versieren:

1. Zorg dat hij meer wil
Blaas hem omver met je technieken zodat hij smacht naar meer.

2. Play it cool
Net na die onenightstand moet je rustig blijven en je emoties onder controle houden. Je schrikt hem waarschijnlijk af als je teveel van je gevoelens voor hem laat merken.

3. Blijf leuk
Wees vrolijk en leuk. Natuurlijk voel je je af en toe minder happy maar laat je diepste problemen nog even voor wat ze zijn.

4. Geef je naam en/of telefoonnummer
Zorg dat hij je naam en/of telefoonnummer heeft. Dan kan hij je of opzoeken op Facebook of je een berichtje sturen.

5. Geen jaloerse opmerkingen
Zorg dat je niet jaloers overkomt. Hierdoor denkt hij misschien dat je bezitterig bent en dat vinden mannen niet aantrekkelijk.

6. Vraag niet meteen wanneer je hem weer ziet
Grote kans dat hij je gewoon ziet als een one night stand. Vraag dus niet meteen wanneer je hem weer ziet, maar zeg dat je hem een appje stuurt en loop casual de deur uit.

7. Toon interesse
Ah, zijn jullie weer aan de praat geraakt? Toon dan lichtelijke interesse in hem. Als hij zegt dat hij gaat voetballen is het beter om te vragen hoe lang hij al speelt in plaats van: met wie ga je voetballen en waar? Houd punt 2 ten alle tijde in je hoofd.

8. Spreek nog een keer af
Zorg dat hij je leert kennen op een ander niveau door te praten met hem. Vertel luchtig over je interesses en hobby’s en vraag na een tijdje of het niet veel beter is als jullie bij een drankje verder praten. Als hij op een openbare plek wil afspreken is de kans groter dat hij je leuker vindt dan een project voor één nacht. Wil hij thuis afspreken? Dan weet je dat het een twonightstand wordt. Wil hij helemaal niet afspreken? Dan weet je dat je geen moeite meer hoeft te doen.

Lees ook:Mannen met gitaar zijn woestaantrekkelijk
Lees ook:Hoe vraag je iemand mee uit?
Lees ook:Praten is goed voor je relatie!
Lees ook:Zo leg je online contact
Lees ook:Zo laat jij een goede indruk achter op je date

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.