Gratis daten geeft rust

RelatieKlik vraagt zich af in hoeverre het wel of niet betalen voor een datingsite invloed heeft op het datinggedrag. Vier van de vijf daters (79%) ervaart minder druk doordat ze niet hoeven te betalen en niet binnen een bepaalde tijd contact hoeven te maken.

Hiervan vindt een op de vijf het fijn dat hij of zij niets te verliezen heeft. Slechts een half procent van de ondervraagden ervaart een positief gevoel bij het betalen: het geeft ze het gevoel dat ze serieus op zoek zijn en daardoor actiever willen daten. Zie hele bericht

Bron: weblog.relatieklik.nl

Andeszijds is het zo dat het fake-gehalte minder hoog is op een betaalde site. Maar met een beetje training of inzicht onderscheid je natuurlijk gemakkelijker het kaf van het koren.

Lees ook:Matchen en astrologie
Lees ook:Daten? Nee, seks graag.
Lees ook:Wie betaalt
Lees ook:Betaalde datingsites zijn niet beter dan gratis pagina’s
Lees ook:Tip voor vrouwen, de rekening

2 reacties op “Gratis daten geeft rust

  1. Relatiefront

    Relatiefront.nl beschikt over een anti spam systeem. Bij twijfel worden foto’s afgekeurd en gekeken wat voor berichten de leden versturen waardoor fakers worden uitgebannen. Dus, niet alle gratis dating sites zitten vol met fake!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Wieringa

    Relatiefront heeft een beetje hoogmoedswaanzin ik vind relatiefront een site vol met fake profielen
    en als je al een reactie ontvangt is het van een sms dame die die alleen maar telefonisch tegen betaling contact met je wil ik heb hier vaker over geklaagt maar relatiefront.nl geeft geen gehoor,mogen dan wel over een antispam systeem beschikken maar dit kan gewoon niet werken de fakers zijn wel zo slim om dit via msn kenbaar te maken om te bellen.mijn advies zoek een andere site er zijn er genoeg.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.