Lachen om zijn grappen

Wat moet je als vrouw nou aan met de humorkloof tussen het mannelijk en vrouwelijk geslacht op je dates?

Feit is dat mannen en vrouwen om verschillende dingen lachen. Dat mag natuurlijk, maar kan wel voor problemen zorgen als deze twee samen zijn. Hoe moet je daarmee omgaan?

Het is handig om een soort regel voor jezelf te stellen. Je zou je bijvoorbeeld voor kunnen nemen dat je om zijn grapjes lacht, totdat je het echt niet vindt kunnen wat hij zegt. Daar zijn mannen helaas ook wel eens goed in, en het is wel belangrijk dat je je grenzen aangeeft.

De eerste paar dates kun je wel doen alsof je dingen leuk vindt. Na een tijd moet je echter je ware aard laten zien en vertellen wat je nou precies wel en niet grappig vindt van wat hij zegt, door soms ook gewoon niet te lachen. Natuurlijk zal hij het niet leuk vinden als je gelijk nergens meer om lacht, maar ik geloof dat de eerste periode, dat je jezelf verplicht hebt om te lachen om zijn grappen, eraan bijdraagt in het vergroten van je gevoel voor humor.

Na een tijdje zal je de dingen die hij zegt echt gaan waarderen en dat zal hij ontzettend leuk vinden. Mannen houden nou eenmaal van hun eigen humor en van mensen die daarom kunnen lachen.

Lees ook:Lachen en meerdere verleidingstechnieken
Lees ook:Deze 9 likes geven mannen niet snel toe
Lees ook:25 tips om onweerstaanbaar te zijn voor hem
Lees ook:Dit zoekt een vrouw in een man
Lees ook:Mag je meerdere mensen tegelijk daten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.