Je kleding op de eerste date

Indruk maken op het eerste afspraakje is erg belangrijk, je ziet elkaar natuurlijk voor het eerst. Je kleding is daar een groot deel van.

Je verschijning op de eerste afspraak kan het succes maken of breken, zorg er dus voor dat je goed voor de dag komt. Je kleding is daarin erg belangrijk. Zorg ervoor dat je kleding je persoonlijkheid weerspiegelt, en dan vooral de positieve punten. Als je van nature een beetje slordig bent, is het natuurlijk niet handig om met vieze, ongestreken kleding te komen. Dat maakt geen goede indruk.

Naast je naar je persoonlijkheid kleden, is het belangrijk dat je je naar de gelegenheid kleedt. Ga je uit eten dan mag je kleding best iets netter zijn dan wanneer je naar de bioscoop gaat. Met een casual bloesje, voor zowel de man als vrouw, kun je in de meeste gevallen wel door naar de volgende ronde.

Zorg ook voor wat leuke sieraden of andere accessoires, zoals een riem en mooie schoenen. Het is leuk voor je date om te zien dat je echt je best hebt gedaan om er leuk uit te zien voor hem of haar.

Voor vrouwen geldt dat wat natuurlijke make-up bijna altijd in de smaak valt, smeer dus niet teveel lagen op je huid.

Mannen moeten ook op hun gezicht letten, zorg ervoor dat je baard en/of snor geschoren is of, als je voorkeur uitgaat naar wat gezichtsbeharing, dat het er verzorgd uitziet.

Lees ook:Flirten in de sportschool 5
Lees ook:Glas verraadt persoonlijkheid
Lees ook:Versieren in de kroeg
Lees ook:Eerste indruk, even een weetje
Lees ook:Kleding kiezen, stropdas of niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.