Zijn kookkunsten verraden zijn karakter

knife-464879_640

Een interessant bericht als je het mij vraagt. Op deze manier kun je het karakter van de man waarmee je date, koppelen aan zijn kookkunsten.

Als een man niet zoveel loslaat over zichzelf, geeft Hln.be als tip om hem te laten koken voor je. Hieruit kun je namelijk opmaken wat voor soort man het is.

Zonder recept

Wanneer de man zonder recept kookt, geeft dat vaak aan dat deze man het in het dagelijks leven niet zo nauw neemt met de regels. Hij kiest zelf wat hij maakt en hoe hij dat doet, dat geldt waarschijnlijk voor meer situaties. Hij kiest alles het liefst zelf en laat zijn creativiteit de vrije loop gaan.

Combineren

Gaat je date voor een combinatie van verse en verpakte ingrediƫnten? Dan probeert hij zoveel mogelijk te genieten van het leven. Lekker eten vindt hij belangrijk maar er moet ook nog tijd overblijven voor ontspanning. Problemen aanpakken en oplossingen zoeken om twee doelen tegelijk te bereiken, kan hij erg goed.

Overdaad

Een barbecue of een pan vol met vlees om te grillen laat waarschijnlijk een man zien die weet wat hij doet en wil. Deze man wil er voor zorgen dat je geniet en tegelijk is indruk maken op je erg belangrijk voor hem. Hij lijkt stoer aan de buitenkant, maar van binnen houdt hij best van een complimentje.

Lees ook:Een serieuze date, hoe doe je dat?
Lees ook:Wat zeggen tafelmanieren
Lees ook:Relatiegeluk
Lees ook:Daten als je verlegen bent
Lees ook:Chocola zonder aan te komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.