Tien typische mannelijke Tinder-types

De man die op alle foto’s een biertje in zijn hand heeft, de man die alleen maar selfies maakt en de man die te mooi lijkt om waar te zijn. Tinder brengt verschillende types mannen op de markt. Maar welke types zijn er? En belangrijker: hoe herken je ze?

 

Foto: fitness.bf-1.com

Foto: fitness.bf-1.com

 1.      De model look-a-like man

Leeft voor zijn selfies (liefst inclusief duckface). Zal altijd meer aandacht aan zijn uiterlijk besteden dan aan jou. Wil jou (als je goed genoeg bent) om zijn imago te verbeteren. Heeft bijna geen matches, hij klikt bijna iedereen weg, omdat hij daar natuurlijk veel te knap voor is.

Foto: sante.nl

Foto: sante.nl

2.      De bezette man

Checkt op Tinder zijn marktwaarde. Soms met goedkeuring van vriendin/verloofde/vrouw. Ook ‘vindt hij Tinder een leuk tijdverdrijf’. Spreidt zijn kansen graag. Dit type is lastig te herkennen. Vertrouw je het niet? Google hem even.

 

Foto: Bear Grylls

Foto: Bear Grylls

3.      De stoere avonturier

Staat het liefst op de foto met een grote vis in de handen. Op de ene foto nog groter dan op de andere. Ook andere dieren (mits wild genoeg) doen het goed. Dit type is niet vies van extreme sporten en reizen. Is in het echt vaak minder spannend dat de tijgers op zijn foto’s.

Foto: grappigplaatje.nl

Foto: grappigplaatje.nl

4.      De vrolijke feestganger

Foto 1: met vrienden in de kroeg. En met bier, veel bier. Foto 2: vrienden en bier, nog meer bier. Foto 3, 4, en 5: idem dito. ‘’Kijk eens hoe leuk ik het heb’’. En daar heeft hij jou duidelijk niet bij nodig. Tot over een paar jaar.

 

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

5.      De verveelde man

Klaas, maar dan in het echt. (Klaas: http://www.hpdetijd.nl/2013-11-28/meisje-plagen-kusjes-vragen-met-tinder-pestkop-klaas/) Hij vermaakt zichzelf maar. Wegwezen, direct.

 

Foto: siliconangle.com

Foto: siliconangle.com

6.      De grapjas

‘’Als meisjes frikadellen waren was jij een frikadel speciaal’’, ‘’Is jouw moeder een taart, want jij bent echt een stuk’’ en ‘’Mag ik mijn potlood in jouw puntenslijper stoppen’’. De grapjas krijgt er geen genoeg van. Je hebt twee opties: keihard terugslaan of heel snel weggaan.

Foto: Cristiano Ronaldo

Foto: Cristiano Ronaldo

7.      De gladjanus

Gebruikt bovenstaande openingszinnen, maar dan niet voor de grap. Kun je herkennen aan zijn blouseje en haren die strak staan van de gel. Is snel beledigd door zijn te veel aan ego.

 

Foto: Joseph Sayers

Foto: Joseph Sayers

 8.      De machoman

Adoreert de sportschool. Tweede liefde is een mooie auto die hij poetst op zijn vrije zaterdag. Heeft vaker geen shirt aan dan wel. Schuwt een tattoo of meer niet, maar is ook niet vies van een grote, glimmende oorbel. Voorliefde voor selfies zonder shirt.

 

Foto: Pixar

Foto: Pixar

9.      De neppe man

Deze man lijkt te mooi om waar te zijn. En dat is hij ook. Heeft dus een verkeerd motief om te tinderen. Om hem te herkennen gebruik je je vrouwelijke intuïtie en de voelsprieten die je al uit had gestoken.

 

Foto: Seniorennet.nl

Foto: Seniorennet.nl

 10.  De echt aantrekkelijke man

De model look-a-like, (zie nummer 1) maar dan zonder selfies (en zonder duckface) en met aandacht voor jou. Hij zit op Tinder om daadwerkelijk te daten, maar kijk uit: dit type is bijzonder gewild. Wees er dus snel bij.

Lees ook:Sporters in Sotsji massaal op Tinder
Lees ook:Tinder binnenkort beschikbaar voor Windows
Lees ook:Tinderdates, een barkeeper vertelt
Lees ook:Interessant weetje over man die veel selfies plaatst
Lees ook:Tinderella: hilarisch filmpje over Tinder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.