Grote ophef over Surinaamse Second Love

Foto: Still uit as edades de Lulu

Foto: Still uit as edades de Lulu

Volgende maand vindt de officiële lancering plaats van de eerste Surinaamse datingsite voor mannen en vrouwen die af en toe vreemd willen gaan. De Surinaamse gemeenschap heeft vol afschuw op het bericht gereageerd. 

De site is opgericht door twee Amsterdamse zakenlieden en heeft al een bestand van honderden leden opgebouwd. Er wordt door de initiators vooral gemikt op getrouwde vrouwen en mannen die wonen in Suriname en Nederland, die  met alle mogelijke discretie een ‘liefdesuitstapje’ willen maken. De site zal vergelijkbaar zijn met Second Love, maar is dan specifiek gericht op Surinamers.

“Het is de bedoeling om onze leden op discrete wijze met elkaar in contact te laten komen. Behalve lokale dates, is het zo ook mogelijk om Surinamers die hier in Nederland wonen, op hechtere en liefdevollere wijze in contact te brengen met de mensen in Suriname. Mannen en vrouwen kunnen dan een vakantiedate afspreken in hun eigen land of andersom. Een vakantie of werkbezoek kan op die manier uiteraard heel veel spannender worden”, aldus de initiators.

Volgens de vele critici is het opstarten van deze site ‘een illustratie van de neergang van normen en waarden in Suriname’. “Dit moet accuut gestopt worden. Desnoods treft de Surinaamse regering maatregelen om de site te blokkeren”, is één van de boze reacties. “Dit gaat alleen maar nog meer problemen geven en mogelijk zelfs meer moorden of zelfmoorden. Het  is vragen om grote problemen”, klinken reacties op sociale media.

Lees ook:Site lost relatieproblemen op
Lees ook:Leden Victoria Milan besteden meer dan een uur per dag aan overspel
Lees ook:Veel mensen ontrouw
Lees ook:Meer reacties tijdens online daten
Lees ook:Word fitter van seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.