New Kids-film slechtste datefilm ooit

Filmposter 'New Kids Nitro'

Filmposter ‘New Kids Nitro’

Aanstaand weekend is ’48 uur van de liefde’ in Utrecht. Een romantisch filmfestival voor singles, want volgens datingsite Pepper van films. De site vroeg 500 mannen en 500 vrouwen naar hun favorieten en ontdekten dat comedy’s in ieder geval het meest populair zijn. Intouchables bleek de beste datefilm, New Kids Nitro de slechtste ooit.

De drie meest populaire films na ‘Intouchables’ zijn: ‘The Green Mile’, ‘Lord of the Rings’ en ‘The Hangover’. Deze films worden het meest genoemd op Pepper-profielen. Altijd handig om te weten als je zelf eens een filmavondje wil organiseren. ‘New Kids Nitro’ werd door mannen en vrouwen als de slechtste datefilm bestempeld. ‘De gelukkige huisvrouw’, ‘The Fast and the Furious’ en ‘He’s just not that into you’ volgden daar direct na. Altijd handig om te weten als je zelf eens een filmavondje wil organiseren voor je lief.

Op het ’48 uur van de liefde’ filmfestival in Utrecht draait ‘The Usual Suspects’, ‘Thelma & Louise’ en ‘Pulp Fiction’. Zin om een van deze films te kijken en leuke singles tegen het lijf te lopen? Hier kan je kaartjes kopen.

Lees ook:Films kijken met kerst
Lees ook:Rapper biedt zichzelf aan als date
Lees ook:Vrouwen met lang bruin haar meest populair
Lees ook:Je ergste date in vijf woorden
Lees ook:Op internet Googlen naar je date

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.