Deze geile fantasieën voer je uit met je date

Foto: www.tracycox.nl

Foto: www.tracycox.nl

Je date bevalt, je gaat met elkaar naar huis en je hebt zin in iets avontuurlijks. De Britse sexpert Tracy Cox heeft uitgezocht welke fantasieën je kan uitvoeren met een date en welke je beter kan bewaren voor een vaste relatie of moet vergeten.

Donderdag komt Tracy’s boek ‘What Happens When Fantasies Come True’ uit waarin ze heeft uitgezocht wat de meest voorkomende vrouwelijke zijn en wat er gebeurt – zoals de titel al verraadt – als ze uitkomen.

Sommige plannetjes zijn volgens de deskudige supergeil in je hoofd, maar bijzonder genant om later via gezamenlijke vrienden terug te horen of te lezen op het internet. En die kans bestaat, want je kent je date nog niet zo lang en of hij/zij discreet is, leer je pas later. Aan de andere kant, als je niet van plan bent deze date ooit nog te gaan zien, kan je het zo wild maken als je wil. Enjoy!

Vier succesrecepten:

Seks in het openbaar - Het mag dan wel verboden zijn, maar als je het een beetje binnen de perken houdt hoeft de politie er niet achter te komen. Het toilet van de kroeg of een stil steegje kunnen best prima plekken zijn om de tijdelijke liefde van je leven beter te leren kennen.

Rollenspellen - Kunnen supersexy zijn als je over je eerste giechels heen bent.

Spanking - Als jij het sexy vindt, mag je vast over de knie. Gewoon lief vragen en op tijd aangeven dat het echt pijn gaat doen, niemand wordt blij van blauw zitvlees.

Vastbinden - Tricky met een verse date, maar wel superheet als je het aandurft en het goed uitpakt! Met sjaals, stropdassen of panty’s bind je gemakkelijk iemand vast aan je bed, stoel, eettafel. Laat het grote plagen maar beginnen.

Minder succesvol:

Foto’s of video’s maken - Het idee is opwindend, maar zonder de juiste belichting en ervaring ziet het er vaak net even minder aantrekkelijk uit als op tv/internet. Ennuh, die nieuwe date, weet je zeker dat hij/zij die oncharmantje plaatjes niet Whatsappt?

Trio’s - Seks met z’n tweeen is in de beginfase al spannend genoeg. Een derde persoon erbij kan een nieuwe liefde binnen een paar minuten verwoesten – een oude trouwens ook.

Tracy raadt dronken onenightstands en seks op de eerste date ook af omdat het bijna altijd tegenvalt. Minder gevoelige zenuwen, onbetrouwbare erecties en slechte fijne motoriek zorgen meestal niet voor de beste sex. Daarom we deze avontuurtjes volgens de deskundige beter laten voor wat ze zijn en het op een ander – nuchter – moment nog een keer proberen.

Wil je op de hoogte blijven van heet datenieuws? Volg de blog dan via Twitter: @dedatingblognl.

Lees ook:Seks wordt beter na je veertigste
Lees ook:Deze vijf gerechten bestel je niet tijdens de eerste date
Lees ook:Wie date de datedekundige?
Lees ook:Op internet Googlen naar je date
Lees ook:Minder seks is lekkerder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.