Flirten via social media, zo doe je dat

Foto: Twitter.com/Anouk

Foto: Twitter.com/Anouk

Waarom zou je je inschrijven bij een datingsite als je ook via social media een date kan binnenhengelen? Zangeres Anouk probeerde het afgelopen week via Twitter met dit bericht: “Is there anybody who knows Louis CK personally? If so, PLEASE TELL HIM THAT I WANT TO DATE HIM SO BAD. I’m serious. Marriage is optional.” Dat kan beter, meer tips hier.

In het boek ‘The Rules’ van Ellen Fein en Sherrie Schneider staan een aantal regels voor op Facebook. De eerste is: speel hard to get. Dat deed Anouk dus niet toen ze comedian Louis CK binnen wilde binnenhengelen. Het advies van de schrijfsters aan vrouwen is simpel, maar moeilijk vol te houden als de vlinders door je buik fladderen: voeg zelf nooit een potentiële lover toe, reageer niet op zijn likes en ‘porren’. Als hij het niet de moeite waard vind om je een privebericht te sturen, ben je niet interessant genoeg.

Reageer niet te snel als hij jou een berichtje stuurt, wacht zeker een half tot vier uur voordat je een teken van leven geeft omdat je anders het risico loopt dat hij je te ‘needy’ vindt.

Zijn jullie aan het chatten? Zorg dan dat het chatgesprek niet langer dan een kwartier duurt. Als je langer doorgaat heeft het geen zin om op een date te gaan en dat zou zonde zijn, toch?

Voor Anouk was het misschien handig geweest als ze haar Twitter-flirt even getagd had in haar bericht. Dan had ‘ie er een notificatie van gekregen en daarmee de mogelijkheid tot reageren. Altijd handig als je echt contact met iemand wil.

 

 

Lees ook:Deze app vertelt je wie er single is
Lees ook:Vrouwen die op foute mannen vallen
Lees ook:Grijs haar
Lees ook:Als je vrouw vreemd gaat …
Lees ook:Vrouw zoent gemiddeld vijftien mannen voor ze de ware vindt

3 reacties op “Flirten via social media, zo doe je dat

  1. Johan

    Daten via social media lijkt me toch niet zo fijn. Liever zou ik dat anoniem doen via datingsites. Dan komen mensen tenminste niet zo snel achter je privé gegevens, ook omdat er een hoop nepprofielen zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Tosca Sel

    Zijn er op social media veel nepprofielen? Ik kom er eerlijk gezegd meer tegen op (gratis) datingsites dan op Facebook of Twitter..

      /   Beantwoorden  / 
  3. Jacqueline

    Voor een persoon als Anouk zal het wel lukken, maar voor een doorsnee persoon zal het wat lastiger worden!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.