Dilemma: Slopen datingsites serieuze relaties?

Foto: Flickr.com/Mike Licht, NotionsCapital.com

Foto: Flickr.com/Mike Licht, NotionsCapital.com

Heeft internetdaten de liefdesmarkt verziekt? Dat vragen drie single veertigers zich af op DailyMail. En zij niet alleen. 

Jo Elliot is 42-jaar oud en heeft alles wat haar hartje begeert: ze heeft een huis, een leuke baan, een geweldig sociaal leven en een gepubliceerd boek. Ze heeft alleen geen man en kinderen. En die wil ze wel. Al jaren. Dus ze zocht en ontmoette via datingsites, maar vond niemand. Nouja, leuke mannen die het op een lopen zette zodra het serieus werd en mannen die sowieso niet interessant waren.

Volgens Jo zetten mannen die al een tijdje aan het internetdaten zijn het op een lopen zodra ze in een relatie moeten investeren. Ze worden dan gedwongen te beslissen of die ene vrouw wel leuk genoeg is of dat ze misschien toch nog even verder kijken. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor mannen. Vrouwen laten ook wel eens een geschikt exemplaar lopen omdat ze hopen dat er nog iets beters is.

Heb jij wel eens een leuke man/vrouw laten lopen om af te spreken met een onbekende van een datingsite? En had je daar achteraf spijt van of was het de beste keuze die ooit hebt gemaakt?

Lees ook:Een blauwtje lopen?
Lees ook:Flirt er lustig op los!
Lees ook:Mag je meerdere mensen tegelijk daten?
Lees ook:Een blauwtje lopen
Lees ook:Vijftig+ … mensen ontmoeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.