Aantrekkelijke mannen

De Nederlandse man is er niet erg op gesteld om over mannelijke schoonheid te praten, de oorzaak is misschien onze veel te ver doorgeschoten Calvinistische inslag. Zie onderstaand bericht.

Wat maakt een man nou aantrekkelijk in de ogen van anderen? Is het een goed uiterlijk, veel macht, of toch gewoon geld? Onderzoeksbureau Synovate sprak wereldwijd met 10.800 mannen en vrouwen over mooie mannen en waarom ze dat zijn. De conclusie: de basisvereiste voor een man die voor knap wil doorgaan, is dat hij er een goede hygiëne op nahoudt.

Een goede hygiëne uit zich bijvoorbeeld in een frisse adem. Andere belangrijke factoren voor die bepalen hoe knap een man is: zelfvertrouwen en goed gekleed zijn.

De regionale verschillen in het onderzoek zijn groot. Nederlandse vrouwen vinden hygiëne namelijk minder belangrijk dan uitstraling. 41% van de Nederlandse vrouwen is van mening dat een man een zekere mate van charisma en uitstraling moet hebben wil hij als knap worden ervaren. Blijkbaar valt 59% dus ook op mannen zonder enige vorm van charisma…

Bron: datingfacts.nl

Lees meer

Lees ook:Stereotype mannen en vrouwen kunnen de deur uit
Lees ook:Vrouwen kopen minder
Lees ook:Nederlandse man snapt weinig van verleiden
Lees ook:Mannen meer geïnteresseerd in vrouwen ander ras
Lees ook:Alforto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.