Tip voor morgen!

Tijn van Masterflirt heeft de volgende valentijntip. What’s in a name zal je denken. De tip is speciaal voor mannen bedoeld:

‘Jullie weten natuurlijk dat vrouwen verschrikkelijk nieuwsgierig zijn. Dat ze niet tegen geheimen kunnen en de onderste steen boven willen krijgen. Een mooi voorbeeld was Valentijnsdag vorig jaar.

.

Ik heb een pre-paid simmetje gekocht, waarvan dus niemand het nummer kent, en met dat nummer aan alle vrouwen in mijn adresboek het volgende berichtje gestuurd:

“lieve schat, weet dat ik altijd van je zal houden. Je anonieme bewonderaar.”

Allemaal smsten ze terug met de vraag “wie ben jij?” in allerlei toonaarden… Daarop schreef ik: “anoniem is anoniem… laten we dat zo houden.”

Toen gingen ze bellen. Mijn voicemail had ik laten inspreken door een vriendin met de volgende tekst:”Dit is de voicemail van mijn man. Als je een zakelijk bericht hebt, kan dat na de biep, als je privé met hem wilt spreken… Het is MIJN man!”

Nu zou je denken dat iedereen dan direct door heeft dat het een grap is… maar nieuwsgierigheid overwint de rede en nog een HALF jaar lang kreeg ik smsjes en telefoontjes op mijn prepaid nummertje. Een vrouw maakte zelfs zo’n verhaal in haar hoofd dat ze me begon te beschuldigen van stalking, terwijl ik al twee maanden niet meer reageerde op haar smsjes.

Tip voor deze Valentijn… koop eens een simmetje en test de vrouwen in je omgeving!’

Gegroet

ValenTijn

Bron: Tijn natuurlijk! Bekijk zijn website of koop zijn boek www.masterflirt.nl

Lees ook:Geduld nodig voor soa test
Lees ook:Waarom openingszinnen onzin zijn
Lees ook:Complimentendag
Lees ook:Mannen en plastische chirurgie
Lees ook:Flirten voor een tientje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.