Nederland singleland

Er zijn heel wat singles in Nederland die hun heil zoeken bij het internetdaten.

In 2014 was Nederland 2,3 miljoen singles rijk en volgens het CBS zullen dat er in 2015 ongeveer 3 miljoen zijn, schrijft VROUW. Er wordt ook verwacht dat het aantal singles voorlopig nog verder zal toenemen. Van de 2,3 miljoen singles op dit moment is bijna de helft actief op internet op zoek naar een partner.

Ruim 1 miljoen singles zoeken dus via internet naar hun ‘ware Jakob(ine)’. Niet gek dus dat er in Nederland in korte tijd ruim 500 datingsites uit de grond zijn gekomen. Hier zijn sites tussen die zich specifiek richten op een bepaalde doelgroep, maar de meesten maken minder onderscheid en zijn open voor ieder die wil. Omdat er grote winst mee valt te behalen, zijn er helaas ook heel wat mensen die hier misbruik van maken. Bij het gebruik van een site met te mooie, echt onrealistische, profielen, of dure lidmaatschappen, moet er wel een belletje gaan rinkelen en kun je beter iets anders zoeken.

Lees ook:Bereidt te verhuizen?
Lees ook:Online daten helemaal van deze tijd
Lees ook:De parship-datingbijbel: mag ik deze date van u?
Lees ook:Vijftig plus dating
Lees ook:Seksvriendjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.