Spaanse vrouwen flirten het meest

Foto: Flickr.com/Juan Blanco Arelano

Hoe vaak neem jij het initiatief als het aankomt op daten? Uit onderzoek van datingsite Badoo blijkt dat mannen nog altijd de meeste kennismakingsmailtjes versturen. Nederlandse vrouwen kunnen wel wat Spaanse peper gebruiken want de zuidelijke zusters doen het veel beter dan Hollandse deernes. 

Spaanse dames hebben ontdekt dat de man van hun dromen niet vanzelf op de stoep van hun casa verschijnt. Badoo onderzocht een maand lang de interactie tussen hun leden en ontdekte dat van alle onderzochte vrouwen de Spaanse dames het vaakst het heft in eigen hand nemen en als eerste contact leggen. De guapa’s sturen gemiddeld 1,33 kennismakingsmailtjes per maand.

Dat lijkt weinig, maar dat is dubbel zo veel als hun Amerikaanse zusters, die slechts 0,63 keer per maand hun digitale hengel uitgooien. Nederlandse dames bungelen onderaan in de middenmoot met 0,8 contactpogingen per maand.

Uit dit onderzoek blijkt dat er in iedere man een stukje prins op het witte paard gebakken zit. Mannen nemen wereldwijd nog steeds het voortouw wanneer het gaat om contact leggen.

Hulp nodig bij het maken van een eerste contact? Dit zijn de beste openingszinnen en dit zijn wat regels voor een goed eerste bericht. Have fun!

Lees ook:Dit is de meest succesvolle openingszin
Lees ook:Kwart vrouwen wil meer seks
Lees ook:Belgische taal is sexy
Lees ook:Nederlandse man snapt weinig van verleiden
Lees ook:Nederlanders traditionele daters

Eén reactie op “Spaanse vrouwen flirten het meest

  1. smeedijzer

    I’am happy that you like to visite me,
    I would like to show you parts of my country.
    Smeedijzer

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.