Bereidt te verhuizen?

Hartstikke leuk natuurlijk daten via internet. Maar stel nu dat je écht gek op iemand wordt die niet om de hoek woont, heb je dan echt zo’n zin om te verhuizen? Match4me.nl en 50plusmatch.nl onderzochten of singles bereid zijn te verhuizen voor een nieuwe liefde. Uitkomst: 45% van alle singles is niet bereid te verhuizen voor een nieuwe liefde. 28% van de deelnemers aan het onderzoek is juist wel bereid te verhuizen en 27% wil wel verhuizen, maar liever niet te ver.

Hoger opgeleide singles zijn iets flexibeler dan 50-plus singles. Van de hoger opgeleide singles is 31% bereid te verhuizen ten opzichte van 24% van de 50-plussers. 50% van de 50-plus singles is helemaal niet bereid te verhuizen voor een nieuwe liefde.

Aan het onderzoek deden ruim 3.000 deelnemers mee.

Met ruim 2.000 nieuwe leden per maand is Match4me.nl één van de grootste datingsites in Nederland, speciaal voor hoger opgeleide singles 50plusmatch.nl is dé serieuze datingsite voor actieve 50-plussers in Nederland met ruim 3.000 nieuwe leden per maand.

Natuurlijk als puntje bij paaltje komt en een vrouw heeft bijvoorbeeld een droomprins gevonden met bijbehorend kasteel. Dan staat een verhuizing de prinses zonder kasteel vast niet in de weg.

Lees ook:MTV’s nieuwe datingshow: are you the one?
Lees ook:70 procent verhuist voor nieuwe liefde
Lees ook:Nederland singleland
Lees ook:Singles geven 45 euro per maand uit aan daten
Lees ook:Hoog opgeleide vrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.