Versieren in de kroeg

Dan kom je de kroeg binnen en je ziet een groepje vrouwen. Je wordt aangekeken. Je looks zoals je jas, je gezicht en vooral de omgang met anderen worden uitermate bestudeerd.

Het is gewoon zo dat de eerste indruk nog steeds heel belangrijk is. Vergeet niet dat dit belangrijk is omdat het je per direct voordeel geeft. Een beetje amicaal zijn een beetje opvallen is zo gek nog niet. Een biertje extra kan soms werken als het je een beetje spraakwater oplevert en je mensen sneller aan durft te spreken.

Doe dit dan rustiger dan tegen de bekende die je amicaal hebt aangesproken. Wanneer een meisje uit het groepje iets gaat bestellen, sla dan je slag. Wanneer ze een drankje bestelt kun je bijvoorbeeld rustig hoorbaar zeggen 'zou je dat nu wel doen', als ze inhaakt, heb je een gesprek. Zorg ervoor dat niet iedereen zit mee te luisteren die je kent in de kroeg, neem het meisje serieus en zorg dat ze zich op haar gemak voelt.

Lees ook:Je kleding op de eerste date
Lees ook:Zo veel drinken we tijdens onze eerste date
Lees ook:Naar je afspraak met de auto
Lees ook:Veilig daten doe je zo
Lees ook:Geef elkaar de kans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.