Zo vind je ware liefde

Suzie A. van Single Dating Diva geeft 5 tips voor het vinden van je prins op het witte paard.

Wil het daten maar niet lukken of is het een paar keer leuk maar daarna niet meer? Met deze 5 stappen moet het je lukken volgens de Single Dating Diva.

1 Ken jezelf

Zijn er problemen die je moet oplossen? Doe dat. Zijn er dingen waar je mee zit? Vraag je af waarom en probeer er aan te werken. Wanneer je jezelf leert kennen, kom je er ook achter waarom je bepaalde keuzes maakt en waarom je bijvoorbeeld steeds de verkeerde man uitzoekt.

2 Pas je eisenlijstje aan

Neem de eisen die je stelt aan een man eens goed onder de loep. Zijn ze echt nodig, ‘need to have’ of alleen leuk ‘nice to have’? Als je alle dingen schrapt die niet per se nodig zijn in een man, heb je zo heel wat meer mannen die je interesse kunnen wekken.

3 Wees je beste zelf

Probeer elke dag weer de beste kant van jezelf te laten zien. Stel doelen en behaal die, leer nieuwe dingen en maak stappen. Omring je met mensen die je inspireren en energie geven. Hier heb je zelf invloed op en het maakt je mooier als mens.

4 Kijk goed

Liefde kun je werkelijk overal vinden. Ik heb zelf een keer een leuke jongen ontmoet op de fiets. Ja echt, gewoon op de fiets. We fietsten ineens naast elkaar een raakten aan de praat, alles kan!

5 Hou vol

Denk positief, elke man die je hebt ontmoet heeft je weer iets nieuws geleerd. Verlies de moed niet want jouw dag komt nog wel.

Lees ook:Het uitmaken
Lees ook:Doe dit niet bij de eerste dates
Lees ook:In 4 stappen meer zelfvertrouwen
Lees ook:Datetip: Bucketlist maken
Lees ook:Zie daten als iets leuks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.