Drie gratis datingsites

Het hele internet ontploft inmiddels ongeveer van de datingsites, je ziet door het bomen het bos niet meer. Ik geef je drie sites die gratis zijn en gratis blijven.

Knuz.nl

Deze pagina ziet er best wel ouderwets uit, ik denk eerlijk gezegd ook niet dat er veel met het ontwerp gedaan is. Extra fijn dus dat deze service gratis is. Scrollend door de mannen kun je je voorkeur aanklikken en gratis een mailtje sturen. Wel een beetje omslachtig aan deze manier is dat je niet kunt chatten, het duurt soms dus even voor je antwoord hebt.

HappySingles

Deze website is opgezet door mensen die het ‘gewoon  leuk vonden een site te maken’ en is ook geheel gratis. In de loop van de tijd hopen ze wat adverteerders aan te trekken en daar hun kosten mee te dekken maar eigenlijk maakt dat ze niet eens zo gek veel uit, ze hebben al veel lol beleefd aan het in elkaar zetten van de site.

Badoo

Het merendeel van deze site is gratis. Laat ik het zo zeggen, alles wat je nodig hebt om fatsoenlijk een date te vinden is gratis. Je kunt alleen met speciale credits extra dingen instellen, zo kun je je profiel opleuken of zorgen dat je beter zichtbaar bent in de zoekresultaten. Wanneer je echter de app download op je telefoon en die elke dag even opent wanneer hij dat aangeeft, krijg je deze credits gewoon gratis. Eigenlijk is betalen voor deze service dus ook absoluut niet nodig en mag hij niet ontbreken in het rijtje.

Veel plezier met het ontdekken van de online mannenwereld!

Lees ook:Huur een rebound om je ex jaloers te maken
Lees ook:Betaalde datingsites zijn niet beter dan gratis pagina’s
Lees ook:Decemberkorting op datingsites
Lees ook:Singles zoeken date op Koninginnedag
Lees ook:Verliefd op je date

Eén reactie op “Drie gratis datingsites

  1. Josje

    Wel makkelijk goede tip voor de beste datingsite vinden

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.