Kijk uit voor deze mannen

Je hebt ontzettend lieve mannen, het soort man dat ook daadwerkelijk smoorverliefd op je is wanneer hij zegt met je verder willen. Daar tegenover staat een andere soort man. Ik vertel hoe je hem herkent.

Nog niet zo heel erg lang geleden leerde ik een jongen kennen. Via internet, dat vond ik wel eens leuk om uit te proberen. De gesprekken bevielen en we spraken na twee weken af, maar toen hij me in de gang van zijn huis al vertelde dat hij dacht aan samenwonen moest ik mijn kin van de grond rapen. Ongelofelijk, zoiets had ik nog nooit meegemaakt.
Achteraf had ik misschien wel het één en ander kunnen aanvoelen, ik heb een lijstje gemaakt:

1. Teveel aandacht

Misschien denk je nu: aandacht heb je toch nooit teveel? Toch wel. De jongeman belde me elke dag en had na anderhalf uur altijd evenveel moeite om op te hangen.

2. Vragen om aandacht

Hij stuurde de hele dag berichtjes en wanneer ik niet snel genoeg reageerde naar zijn idee, kreeg ik dat natuurlijk te horen.

3. Verontschuldigen

Deze desbetreffende jongen had een vriendin waar hij het erg vaak over had. Hij had het ook vaak met haar over mij en elke keer als hij daarover vertelde zei hij van tevoren: ‘Maak je geen zorgen, ze valt op meisjes!’

4. Jaloezie

Wanneer ik dan een jongen noemde of een onschuldig bericht kreeg van het andere geslacht, verwachtte hij van mij ook verantwoording.

5. Cadeautjes

Hij hield van schilderen dus had twee schilderijen van mij gemaakt. Ja echt, voor we ook maar één keer hadden afgesproken. Daarnaast vertelde hij tientallen dingen die hij nog voor me zou willen maken of kopen.

Het laatste puntje is natuurlijk wel een beetje bekend, bij heel veel cadeautjes zit er vaak een luchtje aan. Ik moet echter toegeven dat alle punten toch wel erg gewaardeerd worden door mij als vrouw. Laat ik zeggen dat we er naar moeten zoeken, maar met mate.
Misschien is jouw lieverd wel echt een lieverd, maar kijk een beetje uit als je deze dingen extreem veel herkent. Voor je het weet sta je bij het altaar…

Lees ook:Jongens onzeker bij de aanblik van mooie vrouw
Lees ook:In 4 stappen meer zelfvertrouwen
Lees ook:Let hier op bij je eerste date: een etentje
Lees ook:Wees als vrouw een mysterie
Lees ook:Mannen denken aan sex, hoe komt dat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.