Let op je onlinefoto’s

Het is belangrijk dat je een goede eerste indruk geeft en het moge duidelijk zijn waar je dat mee doet: een leuke foto.

Je zou denken dat het niet zo moeilijk is, je wil toch dat de man of vrouw van je dromen jou liked op Tinder of doorklikt naar je profiel op een datingpagina. Toch zijn er veel mensen die verkeerde foto’s gebruiken op hun profiel.

Neem nou een jongen die alleen maar met zijn vrienden en drank op de foto staat. Het laat wel zien dat hij gezellig is en van een feestje houdt, maar daarmee spreekt hij alleen meiden aan die daar zelf ook heel erg gek op zijn. Helaas zijn dat er maar heel weinig en vergeet hij daarmee anderen een kans te geven.

Een meisje die alleen maar met duckfaces en een dikke laag make-up op de foto staat, wekt ook weinig interesse. Zoals ik al een paar keer eerder schreef, houden mannen nou eenmaal van vrouwen die er naturel uitzien. Als je veel van make-up houdt, moet je je natuurlijk niet anders voordoen dan je bent, maar probeer in elk geval op één foto te lachen. Door te lachen laat je een persoon meer toe terwijl je met een wat minder vrolijk gezicht juist een beetje afstoot. Je geeft de ander de indruk dat hij of zij niet welkom is. Dat geldt natuurlijk net zo goed voor mannen of jongens die denken dat ze door alleen maar heel stoer te kijken de vrouwen achter zich aan krijgen. We willen allemaal liever een lach zien. Het is zelfs zo dat veel mannen en vrouwen als een blok vallen voor een mooie glimlach.

Zorg dus naast de foto’s waar je laat zien waar je van houdt, bijvoorbeeld feesten, ook voor één of meer natuurlijke foto’s waarop je vrolijk lacht. Het zal je zeker helpen!

Lees ook:Een nepvriendin creëer je zo
Lees ook:Ben jij de perfecte vrouw volgens mannen?
Lees ook:Deze foto’s gebruik je voor je datingprofiel
Lees ook:Vrouwen verwijderen pas na lange tijd make-up
Lees ook:Deze seksmoves zijn not done

2 reacties op “Let op je onlinefoto’s

 1. Guan

  Leuk artikel om te lezen.
  Denk dat je tips ook zeker de moeite waard zijn.

  mocht je nog meer tips zoek over het gebruik van tinder

  op http://www.tindertipspro.com vindt je elke dag weer nieuwe video (tutorials) met tips en tricks.

  Guan

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rachel Greco

   Dankjewel en ook bedankt voor de tip! Ik ga er zeker eens een kijkje nemen :)

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.